reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Karolla pisze:
Dziewczyny z innej beczki widziałyście wczoraj na watku brzuszki forumowiczek post napisany przez gościa o nicku Anastazja
jak go zobaczyłam wczoraj to dałam cynk do moderatora i został wykasowany brrr przypomniała mi sie od razu nasza jedna
koleżanka masakra :mad: :(

ja też od razu dałam cynk do moderatora i modliłam sie tylko żeby żadna z forumowiczek nie podjęła tego dalej w wątku... no i super, od razu wykasowali i "ANASTAZJA" nie ma satysfakcji >:D >:D >:D >:D :police:

Rybko kochana, trzymaj się proszę!!! Klara dzisiaj też poszła na alarmową wizytę, czekam na wieści od niej :(
dziewczyny kochane trzymam za Was kciuki!!!

KLARA RYBKA JESTESCIE SILNE I MACIE SIE TRZYMAC nogi razem dzidziusia nie wypuszczac wszystko bedzie ok, na pewno no i szybko wracajcie kochane

Dzieńdoberek mamuśki ;-) Miłego dzionka życzymy razem z Michasiem. Dziś troszkę pospaliśmy sobie i mamy siły, żeby sie troszku pouczyć :-) A jutro po 2 miesięcznej ponad przerwie zobaczę moją siostrzyczkę JUPPI!!!! ;D

Wlaśnie przeczytalam że Rybka w szpitalu. Rybeczko wszystkie jesteśmy myślami z Tobą. To wlaśnie tak jest będę szczera bierzemy garściami te lekarstwa i jest poprawa ale wiadomo w domeczku zawsze jest coś do zrobienia i jak mężuś dom opuszczał to ja wtedy myk i zawsze coś tam zrobilam to zupkę jakiś przecier z marcheweczki itp nawet się wzięłam za odkurzacz. I efekt jest teraz sobie obiecalam że nic nie robię leżę plackiem. To było ostatnie ostrzeżenie. Nie chcę do szpitala i macie rację jeszcze dużo za wcześnie nasze maleństwa teraz wlaśnie dużo rosną i muszą być w brzuszku

reklama
Już jestem w domku - znów miałam skurcze więc zwiększyli mi dawke fenoterolu. dodatkowo dostałam żelazo i kwas foliowy ze względu na niewielką niedokrwistość  no i mam niedoczyność tarczycy i biorę na to prochy - razem łykam ich na dobę 18 - makabra niedługo zamienię się w aptekę ;D. Piotruś cały i zdrów i ważył w 26tyg. 1095 g - kawał chłopca ;D już mi nawet jeden termin na 22 stycznia mi podali haha :D :D On nie napiera i nie chce wyjść - to ta moja głupia macica  się kurczy. Muszę prawie ciągle leżeć więc będę tu niestety rzadkim gościem :(

Mam prośbę czy któraś z Was dziewczynki może prowadzić za mnie listę lutowych mamuś ???
Trzymajcie się ciepluśko, dbajcie o siebie i maluszki i przede wszystkim nie przemęczajcie się i nie denerwujcie :-* :-* :-*

Do góry