reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Karolla pisze:
Dziewczyny z innej beczki widziałyście wczoraj na watku brzuszki forumowiczek post napisany przez gościa o nicku Anastazja
jak go zobaczyłam wczoraj to dałam cynk do moderatora i został wykasowany brrr przypomniała mi sie od razu nasza jedna
koleżanka masakra :mad: :(

ja też od razu dałam cynk do moderatora i modliłam sie tylko żeby żadna z forumowiczek nie podjęła tego dalej w wątku... no i super, od razu wykasowali i "ANASTAZJA" nie ma satysfakcji >:D >:D >:D >:D :police:

Rybko kochana, trzymaj się proszę!!! Klara dzisiaj też poszła na alarmową wizytę, czekam na wieści od niej :(
dziewczyny kochane trzymam za Was kciuki!!!

KLARA RYBKA JESTESCIE SILNE I MACIE SIE TRZYMAC nogi razem dzidziusia nie wypuszczac wszystko bedzie ok, na pewno no i szybko wracajcie kochane

Dzieńdoberek mamuśki ;-) Miłego dzionka życzymy razem z Michasiem. Dziś troszkę pospaliśmy sobie i mamy siły, żeby sie troszku pouczyć :-) A jutro po 2 miesięcznej ponad przerwie zobaczę moją siostrzyczkę JUPPI!!!! ;D

Wlaśnie przeczytalam że Rybka w szpitalu. Rybeczko wszystkie jesteśmy myślami z Tobą. To wlaśnie tak jest będę szczera bierzemy garściami te lekarstwa i jest poprawa ale wiadomo w domeczku zawsze jest coś do zrobienia i jak mężuś dom opuszczał to ja wtedy myk i zawsze coś tam zrobilam to zupkę jakiś przecier z marcheweczki itp nawet się wzięłam za odkurzacz. I efekt jest teraz sobie obiecalam że nic nie robię leżę plackiem. To było ostatnie ostrzeżenie. Nie chcę do szpitala i macie rację jeszcze dużo za wcześnie nasze maleństwa teraz wlaśnie dużo rosną i muszą być w brzuszku

reklama
Już jestem w domku - znów miałam skurcze więc zwiększyli mi dawke fenoterolu. dodatkowo dostałam żelazo i kwas foliowy ze względu na niewielką niedokrwistość  no i mam niedoczyność tarczycy i biorę na to prochy - razem łykam ich na dobę 18 - makabra niedługo zamienię się w aptekę ;D. Piotruś cały i zdrów i ważył w 26tyg. 1095 g - kawał chłopca ;D już mi nawet jeden termin na 22 stycznia mi podali haha :D :D On nie napiera i nie chce wyjść - to ta moja głupia macica  się kurczy. Muszę prawie ciągle leżeć więc będę tu niestety rzadkim gościem :(

Mam prośbę czy któraś z Was dziewczynki może prowadzić za mnie listę lutowych mamuś ???
Trzymajcie się ciepluśko, dbajcie o siebie i maluszki i przede wszystkim nie przemęczajcie się i nie denerwujcie :-* :-* :-*

Do góry