reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

To super, Rybeczko, ze juz jestes w domku :-)
A Piotrus twardo siedzi w brzuszku u mamusi :-)
O liscie lutowek pomyslimy. Nie martw sie. Ja sie na razie nie deklaruje do jej prowadzenia, ide jednak dzisiaj do gina, a polozna z ktora rozmawialam przed chwila troche mnie nastraszyla. Jesli sie okaze, ze to jednak falszywe alarmy, to poprowadze liste.
Caluski dla Ciebie i Piotrusia. trzymajcie sie dzielnie i wypoczywajcie, ile sie da.

reklama
Rybko! Jak to dobrze, że jesteś. Jaka ulga, że sytuacja opanowana.
Leż plackiem i się nie ruszaj, bo w szpitalu Cię zamknął, żeby mieć Cię pod stałą kontrolą.
W domu wiadomo taka bezczynność męczy i kusi żeby coś zrobić.
Najgorszy jest odkurzacz chyba, mnie zaraz jakaś kolka łapie, więc już dałam sobie spokój. Mąż raz na tydzień odkurza i jakoś syfem nie zarastamy. O oknach nie myślę wogóle, zwlaszcza, że nas prawie w domu nie ma więc ich nie widzę a nie myte od wakacji chyba, raz jak chciałam umyć to teściowa mnie zgoniła z krzesełka i sama umyła.

Jejku dziewczyny trzymajcie się mocno!!! Ja nie wiem co to się dzieje teraz... jakaś zła aura... Leżcie te które mają leżeć, a Kira do lekarza!!! Przynajmniej się uspokoisz jeśi będzie wszystko w porządku, wiem bo wczorajsza wizyta dała mi naprawdę dużo spokoju...

Rybko dobrze, ze już w domku. A twojej macicy to się jakieś lańsko należy ;). piotruś duuzy chlopaczek i wie, gdzie jest jego miejsce jak na razie. I tak trzymać.

Co do listy to mogę poprowadzić bo i tak siedze w domu i niewiel do roboty mam. No i do szpitala sie nie wybieram (mam nadzieję, przynajmniej przed lutym.)

Rybko kochana dbaj o siebie i nie ruszaj tyłeczka z łożka, Klara Ty kobitko też masz nakaz nicnierobienia!!
dziewczyny nie ma żartów buziaki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Rybko super ze z Piotrusiem ok,pozdrawiam Cie serdecznie
Klara,ja od wczoraj tez musze lykac fenoterol (2x dz),napisz prosze czy odczuwasz po nim jakies nudnosci ,bo ja jakos nie najlepiej sie czuje,nie wiem czy ma to jakis zwiazek,dlatego pytam.

reklama
Do góry