reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Misia, matko.... jaka tesciowa!!!!!!!!!!!! Jak starsza siostra raczej :-)
Kachna.... odpusc sobie nerwy!!!! Bedzie dobrze, bo innej opcji nie ma.

reklama
teściówka ma niezłą figurkę i jest w ogóle bardzo ładna, ma 52 lata... jak oglądałam jej zdjęcia z młodości to ach... jak Pocahontas wyglądała :) już wiem po kim ma urodę mój mężuś :) :p mam nadzieję że po niej moja córcia cosik odziedziczy... :) hyhy...

Kachna - a możesz na mnie zwalić winę, jeśli Ci dzięki temu ulży.
Taką prawidłowość zaobserwowałam u większości ludzi, których znam.
Wszyscy zdali test wytrzymałości i prawdziwości miłości z wynikiem bardzo dobrym.
U Was też tak będzie.

Misia moja mama ma 51 i wygląda zupełnie inaczej niż twoja teściowa. No może jeden szczegół jest taki sam - też jest brunetką. ;)

Kachna, nigdy w zyciu nie wypowiedzialam tylu brzydkich slow co przed slubem :) Dynia miala racje :) O wszystko byly dzikie awantury, bo moj ulegly narzeczony nagle okazal sie pieronskim uparciuchem.
Ale szczytem byla nasza wyprawa do USC :) Od trzech miesiecy zastanawialam sie czy zostawic swoje nazwisko czy przyjac mezowe, a moze dwa? Zastanawialam sie glosno i przy kazdej okazji bo mi to nie dawalo spokoju.Wreszcie tuz przed wyjazdem do USC mowie mojemu przyszlemu mezowi ze bede miec dwa nazwiska - a ten w szoku i z awantura! Bo on nie byl na to przygotowany! Oj, bardzo blisko bylo do przedslubnego rozstania ;)
A teraz jestesmy poltora roku po slubie i sie kochamy ze hoho :)

Jeszcze Ci napisze jaki byl rezultat: przyjelam nazwisko meza.
A teraz Biduś powtarza ze gdyby wtedy wiedzial, jak czesto bedzie mu to wypominane, to by slowkiem nie pisnal ;)

Dziewczyny z innej beczki widziałyście wczoraj na watku brzuszki forumowiczek post napisany przez gościa o nicku Anastazja
jak go zobaczyłam wczoraj to dałam cynk do moderatora i został wykasowany brrr przypomniała mi sie od razu nasza jedna
koleżanka masakra :mad: :(

Remany i tak dobrze, że w końcu dotarliście do USC, my zrobiliśmy awanturę na przystanku i wróciliśmy do domu. Teraz nie mamy już większych szans na termin w grudniu, a na styczeń to ja się nie piszę. No i tyle. Mówiłam mu też, że może przyjdziemy dzisiaj z tatą zobaczyć co do remontu trzeba kupić, to już w piątek będzie można zacząć coś robić, a ten gad mi mówi, że ma bałagan. Nie wiem, może on się rozmyślił czy jak??
Karolla nie widziałam

niewiem czy wiecie ale Rybka od soboty znów w szpitalu :(. musi niestety ciągle leżeć. skurcze miała już co 5 min. ale wszystko juz oki. może ją wypuszczą niedługo to sama wam napisze co i jak.

reklama
Do góry