reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Piesek jest kofany cudna suczka, spokojna i zrównoważona ;)

Teściową mam moderna jak wam już kiedys mówiłam babka z klasą wiec mam fajne ciuszki bo figurke tez ma fajną
po mojej mamie to tez Dynia nic bym nie miała waga cieżka ;D

reklama
a to moja teścióweczka kochana :)

tesciowa.jpg

łoł, niezla mamuska:)
Karolla, kurteczka pierwsza klasa...ja juz sie w swoj plaszczyk nie dopinam...ale dopoki jest w miare cieplo, to go nosze, a na ponziej mam 2 kurtki, tylko tak na serio, to chyba w styczniu to w zadna sie nie dopne...
Zobaczcie jaki plaszczyk opiety...to Asia buszzujaca w ciuszkach dla Maluszka...a masz robi fotki...glupol:)
pb0600800gl.jpg

pb0600814ev.jpg

Okazało się, że mojak Rybka dziś ma wolne a nie jutro, więc mieliśmy jechać do Urzędu Stanu Cywilnego po termin ślubu i... dupa. Pokłuciliśmy się o to co i jak najpierw załatwiać, potem on chciał dzwonić do pałacu ślubów i się pieklił, że ja nie dzwonię itd. Grrr.... Dzisiaj tego nie załatwimy, a ja oświadczam, że w styczniu ślubu nie biorę i może sobie się wścikać potem na siebie. Pojechał sobie gdzieś a ja nie mam zamiaru wychodzić z domu, bo mam makijaz rozmazany. :mad:

reklama
Kachna, a Ty to sie nie denerwuj!!! Z facetami tak jest, przyzwyczajaj sie. Prosze o usmiech...i pamietaj kobiecie w ciazy sie nie odmawia...no juz, juz, widze twoja rozesmiana buzke:)!!!!!

Do góry