reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Czesc Kachna, witaj wsrod lutoweczek, terminem sie nie przejmuj bo jak widzisz kazda z nas ma watpliwosci, a poza tym dzidzie malo kiedy rodza sie dokladnie w oznaczonym dniu, tydzien czy tez dwa w jedna badz druga strone nie ma znaczenia.

Ale ze mnie gapa, dopiero teraz sie doczytalam, ze juz mamy rozpoznanego kolejnego chlopaka ;D Gratulacje Basiu i Arku. Uff, w koncu nie jestem sama ;D ;D ;D

reklama
Ja według @ mam termin na 15 lutego, początkowo od gina miałam chyba na 22, a teraz mam na ósmego. Nie wiem skąd taka duża rozbieżność, ale w każdym bądź razie na razie jest ósmy luty;)

Tetka, gdybyście mieli dziewczynkę to bardzo ładne imię dla dziewczynki polsko - tureckie jest Jasmin Tak ma na imię córka naszych sąsiadów, którzy wciąż się przesiedlają. Przyznam, że śliczna im wyszła dziewczyna, śniada, z czarnymi włosami i ciemnymi oczami.

Jeszcze dawno mnie tak pogoda nie wyrobiła w konia. Poszłam sobie na spacer, bo po prostu była ładna, jesienna pogoda, założyłam ulubione zamszowe półbuty i wyszłam na dwór. Poszłam do siostry po drodze, potem, kiedy od niej wyszłam mniej więcej w połowie drogi do sklepu zaczęło lać.. a ja bez niczego. Więc przyspieszyłam tempa, doszłam do sklepu, połaziłam po nim możliwie długo i wróciłam. Wróciłam: przemoczona, zziębnięta i chyba muszę coś wziąśc bo jak tak dalej pójdzie to zaraz mnie totalnie rozłoży.

Ja ostatnio jadę na czosnku i mleku muszę powiedzieć, że jest coraz lepiej. U mnie mąż dziecko i ja złapaliśmy wirusa jak na złość.

No nic, zjadłam sobie kanapkę z czosnkiem, i teraz mnie trochę pali w przełyku, a do tego herbatka z miodkiem i mlekiem. Nie wiem jednak czy aby dobrze zrobiłam.. bodaj o szóstej zjadłam ryż z jabłkami ;>

Witaj KACHNA wśród lutóweczek :).

Basiu i Arku- gratulacje chłopczyka, bo jak widać męska płeć w lutym to "rarytas". ;D

Witaj Kachna, ten twoj termin jest dokladnie taki jak moj! 17 luty, ale moglabym urodzic pare dni wczesniej, tak sie nie mogę doczekać.

reklama
DZEWCZYNKI TROCHĘ SIĘ ZAZIĘBIŁAM WIĘC PRZY KOMPIE SIEDZĘ RZADZIEJ - A W PRACY CHCĄC IŚĆ NA L-4 WYRABIAM ZALEGŁOŚCI ;)

WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUŚKI  I PROSZĘ WYSYŁAJCIE MI PRYWATNE WIADOMOŚCI JEŚŁI WAS NIE DOPISAŁAM DO NASZEJ LISTY TYLKO PODAJCIE RÓZWNIEŻ TERMIN PORODU :D  BO NA RAZIE TROSZKĘ SIĘ ŹLE CZUJĘ ŻEBY PRZEŚŁEDZIĆ WSZYSTKIE WĄTKI.

WSZYSTKIM  MAMUŚKĄ ZNAJĄCYM PŁEĆ DZIDZI GRATULUJĘ - JEŚŁI NIE DOPISAŁAM DO LISTY TO TEŻ DO MNIE NAPISZCIE  :D

JUTRO MOŻE SIĘ LEPIEJ POCZUJĘ TO DŁUŻEJ POSIEDZĘ NA BB - TERAZ NADRABIAM PRACĘ A PÓŹNIEJ DO DOMKU NAJEŚĆ SIĘ CZOSNKU WYPIĆ CYTRYNKĘ Z MIODEM I  POD KOŁDERKĘ ;D

Do góry