reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
KACHNA ja uwielbiam imprezki i TANIEC, ale ostatnio to nie mam za bardzo gdzie poszalec... :( dobrze ze chociaz sa wesela!!! ;) 2 tyg temu bylismy na swietnym weselisku, orkiestra pierwsza klasa!!! ale sie wytanczylam!!! ;D
potem tylko nozki bolaly ale bylo swietnie!!!
teraz za miesiac kolejne weselisko! :) mam nadzieje ze dzidziunia pozwoli mi potanczyc bo potem, tak jak mowisz, szybko nie zatancze!!! ;) :D

Ja właśnie byłam na spacerze, ale w mało przyjemnej okazji. Poszłam pożegnać 17-sto letnią dziewczynę która zmarła w wypadku samochodowym.. naprawdę, było mi jej tak żal. Całe życie przed nią, a ona akurat musiała trafić na taki los... Pamiętam ją, jako młodą, szczuplutką dziewczynę. Za dwa tygodnie zaczełaby 18 rok życia.. Dlaczego ona?

Do tej pory nie mogę ochłonąć z widoku leżącej na trumnie matki wstrząsanej płaczem.. to musiał być dla niej niesamowity szok... umarła jej jedyna córka..

Nie wyobrazam sobie takiego bólu. Ja własnie odwiedzalam moją uczennice z porażeniem mózgowym. Jest ich w domu 4 (dzieci) a w wakacje zmarł nagle ich ojciec - mial 43 lata. To też byl straszny szok dla nich, ale widze, że juz z nimi troche lepiej.
Straszne takie chwile, ale

a myśmy z mężem wczoraj się dowiedzieli że zmarł jego dziadek, miał 90 lat i był kochanym człowiekiem, wiecie co do końca czerwca jeszcze pracował jako szewc w swoim zakładzie... umarł spokojnie, w domu wśród najbliższych mu osób, jutro jedziemy na pogrzeb...

ale dość smutków :) ludzie odchodzą, ale rodzą się nowe istotki :) nasze maleństwa... :)

Masz Misiu rację. Na miejsce kogos pojawia sie nastepna istotka. Mieliśmy tak 4 lata temu w rodzinie - w jednym domu w lutym zmarl dziadek mojego męża, a we wrzesniu urodzila sie mała Gabrysia. Więc zajęła miejsce swojego dziadka

reklama
Więc morał z tego taki, że i tak i tak ta 'dziura' w rodzinie, czy w społeczności zostaje w pewien sposób ' zalepiona'...

Do góry