reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

A ja siedem? czy też osiem? a jednak nie denerwuje się, bo wiem, że te kilogramy idą w zdrowie maluszka :laugh:

Basiu, bardzo się cieszę, że wiesz już co to jest i co jest dobrze. Na szczęście wszystko jest dobrze :laugh:

reklama
Aska K pisze:
Ja tez jestem w pracy tylko do konca tego tyg....poleze, odpoczne, poczytam, troche posprzatam. Tylko w domu netu nie mam, bo ja mieszkam troszke za miastem i tam nawet linii tel nie mam. Myslimy o radiowce, a na razie bede do mamy sobie chodzic, daleko nie mam, a stale lacze jest. Przeciez nie odpuszcze sobie forum:(

Rybka a moze net w kablówce? :)

Serdecznie witam wszystkie przyszłe mamy. Śledze od jakiegoś czasu co sie dzieje na forum i postanowiłam dołączyć. Jako pierwsza ze znajomych oczekuje dzidziusia,a chciałabym sie podzielić swoimi przeżyciami z kimś kto czuje sie podobnie :laugh:

hello Kachna :) witamy serdecznie :) na kiedy masz termin? Rybka zaraz pewnie Cie dopisze do listy mamusiek :)

a propos wczorajszego dnia...
Wczoraj jak wróciłam do domu to w moje nozdrza uderzył smród malowanych drzwi "drewnochronem" :( masakra, całą noc wietrzyliśmy mieszkanie bo mnie strasznie głowa zaczynała boleć jak tylko przymykaliśmy okna więc spalam ubrana w rajtuzki, polar, dresik przy 15 stpniac... Ale jest dobrze, nie mam kataru :) no i już tak nie śmierdzi...

Kachna witamy na forum !! Miło że jest nas coraz wiecej!!

Misia ja kiedyś zostawiłam okno w sypialni otwarte zimą na cały dzien co by świeże powietrze było
jak wróciliśmy do domku i spojrzałam na termometr to było 12stopni ale lodówa ;D najważniejsze
że sie nie przeziębiłaś!! Trzeba teraz dbac o siebie podwójnie ;)

Termin mi wpisali do książeczki na 17 lutego, ale nie zapisałam kiedy miałam ostatni okres i nie moge do tego dojść, wiec powiedziałam im że około 10 maja, ale lekarz co chwile zmienia zdanie na temat tego, który to tydzień. Za każdym razem jak u niego jestem dodaje mi jakiś tydzień albo dwa nadprogramowo. I jak tu sie połapać??

Ja według OM mam na 10.02 ale wielkość małej sugeruje 04.02
wiec różnie to bywa a nóżki Olci sa mega długie w 20tyg ich długosć była na 22tyg ale bedzie lasencja!!

reklama
witaj Kachna!
nie martw się, ja też tak miałam na początku! kompletnie nie wiedziałam który to tydzień bo co wizyte miałam do przodu ale teraz jakoś się unormowało. pewnie jak pójdę na wizyte to znowu może być do przodu.  ;) ;) ;) wg USG moje maleństwo dodaje mi dni, bo oblicza je wg wzrostu a dzidzia rośnie i rośnie...  ale to nic. ważne że dzidziunia jest zdrowa! :D ;)

Do góry