reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Brrr... Jak ja nie znosze zimna. Wszyscy sie przeziębiają, gdzie sie nie pójdzie tam kałuża. Na całe szczęście ja sie nie rozłożyłam, ale jak tak spojrze za okno to nawet mi sie ubierać nie chce. Ostatnio w "Przystanku Alaska" słyszałam teorię, że chociaż jakby źle nie było to jak kobieta umaluje usta to od razu czuje się trochę lepiej :laugh: Tak więc ide sie wygrzać w wannie, a potem robić makijaż ;D

Pogoda masakra!!!!!!!!!!! :mad: dla nas przyszłych mamusiek wskazane są spacerki a tu taka okropna pogoda... leje i leje... i jak tu na spacerek wyjść???
chociaż mnie te gorące dni strasznie męczyły, to za deszczem nie przepadam, wolę jak jest tak jesiennie ale bez deszczu.
i co tu robić...??? chyba poczytam dzidziuni bajkę, bo jak tak siedzę przed kompem to strasznie się wierci ;D ;D ;D uwielbiam to!!! ;D ;D ;D

Mi to chyba wystarczy ruchu jak na razie. Wczoraj byłam na imprezce i przetańczyłam kilka godzin. Trochę się bałam, że sie będe źle czuć, że może powinnam sobie odpuścić takie męczenie, ale spoko. Troche mnie tylko bolały łydki i plecy. Ale oboje lubimy reggae ;D ;D ;D A jak tam reszta mamuś?? Imprezujecie troszkę?? Już nam niewiele zostało czasu. Śmieje się, że za pare miesięcy to mnie mój chłopak będzie turlał po mieszkaniu, bo będę kulką z rączkami i nóżkami :p

Ja raczej nie należę do tych co lubia imprezki moze źle to ujęłam lubie dobrą zabawe ze znajomymi ale od czasu kiedy cały tydz pracuje
nie mam za bardzo na to ochoty i siły jak wracam do domku to mysle tylko o kąpu i spaćku nawet mi przez głowę nie przeszło by iść gdzieś
potańczyc leniuch sie straszny zrobiłam !! Ale taniec jest świetna formą ćwiczeń wiec na pewno wyjdzie ci na dobre!!! ;)

a ja raczej domatorka jestem. Na dyskotece nie bylismy z mężem ani razu (oj przepraszam, na studiach na półmetku nam sie zdarzylo, wiec raz). wole się ze znajomymi spotkac albo w domku, albo na jakims dobrym jedzonku/piciu

reklama
Do góry