reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
VenuS brak słów by wyrazić jak bardzo mi przykro.
Nigdy nie możemy być pewne tego nadchodzącego dnia. Każdy kiedyś musi zdać swój egzamin z życia.

reklama
Tak się dziewczyny zasmuciłyśmy wieściami od VenuS, że nikt nie zauważył nowej Kwietniówki! Witaj Kala115! Napisz nam skąd jesteś i jak się czujesz w odmiennym stanie? Zapraszamy tez do częstrzych wizyt na wątku. Napisz koniecznie kogo nosisz pod serduszkiem! Pozdrzawiam!

Dawno nie odwiedzałam tego wątku.

Witaj Kala!!!

Venus, bardzo mi przykro, nie potrafię wyrazić swoich uczuć. Chociaż straciłam jedno dziecko przez poronienie to wiem, że
Ty musisz czuć się o wiele gorzej, gdyż Ty swoją córeczkę urodziłaś. To wielka niespawiedliwość, że Wam się to przytrafiło.
Odpoczywaj i trzymaj się cieplutko.

reklama
Dziekuję za miłe przyjęcie :) I dołączam sie do kondolencji dla Venus, Trzymaj się my wszystkie jestesmy z Tobą!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry