reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Hej,

Katka trafiłaś w dziesiątke jest pełnia :) U nas też dzisiaj się wierciła Julka, ale naszczęscie sama zasypiała.
Lilla co do jogurtów, to tutaj w uk są specjalne słoiczki jogurty z owocami i na nich jest napisane że niby od 7 miesiąca. Dzisiaj własnie naszykowałam Juli i jak wstanie to mam zamiar jej dać. Chce zamienić jedno mleko na właśnie taki posiłek.
Makota i co na to mąż?

Julka spi ciekawe jak długo. Wstała dziś o 7, więc i tak długo wytrzymała. Kawa już wypita, a i tak mi się nic nie chce. Pogoda do dupy, szaro buro i ponuro, ale na dwór chyba chociaż na chwilę trzeba będzie wyjść. Idę obejrzeć Na wWspólnej :)

Miłego dnia

reklama
Dzień dobry :-)

Kasiuchna :*

Katka mam nadzieję, że śpisz teraz :tak:

Lilla a nie lepiej jakiś razowy czy wieloziarnisty chleb? Ser żółty i podobne dopiero koło 11 miesiąca

Lilla, w pl sa sloiczki z twarozkiem i jogurty ok 6

Limonka - to never ending story

Ale Adas marudzi... A ja sie zle czuje

Dziewczyny jak to jest z remontem w domu z takim maluchem? Lepiej poczekać czy przenieść sie na czas remontu?
Katka ty mowilas cos o remoncie? Jakis taki większy robicie?

Kurcze,ale te dzieci rosną juz mala Zolka będzie kanapki jadla.
Ja wczoraj dalam malemu chrupka ale on się nim bawil,chwile possal i wywalil. Nie kuma jeszcze bazy.

Dzień dobry

Kornela ja bym wybyła. Dużo kurzu będzie.

Lilla tostowy chleb do najzdrowszych nie należy. Najgorsza mąka i spulchniacze. Zacznij może od razowca? Ja czasem daję Z do pociumkania.

Katka mam nadzieje że się wyspisz teraz.

Była pełnia fakt bo i u nas kiepska noc. Dzieci wstały o 8.

Ostatnia edycja:
Myślę o tym żeby ten chleb byl miękki bo ona jeszcze bezzębna jest. Takie normalne tez tutaj nie wydają się zdrowe. Na metkach wszytko wypisane to sprawdzę który ma najmniej składników. Powinien być najzdrowszy :)

Lilla tu masz rację z tym że normalny chleb na zachodzie jest straszny. Pamiętam że mieszkając w UK unikałam ich chleba. Kupowałam nasz w polskim sklepie.

Pola dobry pomysł zapodała. Upiecz chleb. Może któraś ma dobry przepis na szybki chleb?

reklama
Niestety nie udało się dospać... Będę chodzić wściekła jak osa eh

Kornela jak robiliśmy gruby remont tj łazienkę to się na jakiś czas wynieśliśmy bo dużo syfu było. Ale jak salon panele itd to już na miejscu.

Do góry