reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

spaceruje bo dziecko spało mi tylko 20min wtedy kiedy miało jesc. do kol nie pojechałam bo bym nie zdążyła. bylam w zlobku dowiedzieć się jakie dni mają wolne miejsce dla Zolki.

reklama
mój młodzieniec bardzo źle jada ostatnio, nie chce nic., ani gotowanego ani słoikowego. butelke też średnio, zje tak ze 140ml maksymalnie i starczy.. przeciez tyle rzeczy ejst do zrobienia... zapomniałam, że juz jajo mozna dawać!!
dzis taka portawe ugotowalam: cukinia, ziemniaczek, por, troszeczke marchewki, pietruszki i cielęcinka.

ja idę koneicznie do lidla bo popatrzę na ciuszki oraz blender chce kupić, ma 600W. moj ma 300 i nie daje rady mi papki zrobić... miele długo a i tak grudki, a mlodzieniec na razie ich nie toleruje.

Dzień dobry

Mam nadzieje ze u Was wszystko w porządku,nie mam ostatnio czasu żeby zajrzeć,od dzisiaj ferie wiec będzie jeszcze mniej :(jutro jadę z dzieciakami do mamy na kilka nocek, jestem ciekawa jak Hania zareaguje na nocki poza swoim lozeczkiem,hm

Hania coraz bystrzejsza,trzeba mieć oczy coraz bardziej otwarte,mamy 2 ząbki i jemy coraz więcej, nie wspomnę o gadania bo buźka się nie zamyka;)

Miłego dnia życzę :)

Wróciłam ze spaceru. Mroźno jest ale fajnie. Musiałam rozchodzić zakwasy :-) zabieram się za obiad bo za godzinę muszę jechać po córkę.

Elifit moje i mojego męża wspomnienia. Najpierw znałam jego kolegów, mieliśmy super paczkę i dzięki nim poznałam mojego męża.
Ach wspomnienia :-)

Katka Ty juz rozszrzasz malej dietę?
Wy dajecie nowości a my tylko mleko. No czasem dynia albo zupa jarzynowa. Żadnego mięsa,owoców,jajek,glutenu.... Masakra jakas.
Bartek cala noc sie wierci,wypluwa smoka a za chwile piszczy za nim, przekreca sie na brzuch i guga..w dodatku pokasluje .
Majora jak ma problemy brzuszkowe Adaś to mleko NAN może być ciężkie. Mojemu dawalam najpierw 1 plakal potem ha bylo ok,sprobowalam zwykla 2 i teraz leki. Chociaż niby pediatra mowil ze juz powinien akceptowac a poza tym NAN to droższe mleko. My za puszkę 350 g ha placimy prawie 40 zl.

Helouuu:-)

My tez wrocilysmy ze spaceru,nameczylam sie! O matko! Snieg pada i pada, zaspy po kolana a ja z wozkiem:p
Wrocilam, odpoczywam zdechnieta i co?? slysze, ze wlasnie odsniezaja:-/ pffff!! Nie spodziewalam sie, ze takie zaspy beda:-/

U nas nic ciekawego, nudy wrecz. Dzis wstalysmy o 8, wiec Laura juz ucina sobie druga drzemke! A ja ide przygotowac obiad.

Ale jestem podbudowana - Natka zjadła obiad z taaaakim smakiem :-) Myślałam, że będę dzielić na 2 obiady, a tu niespodzianka - jutro muszę znowu gotować :-) Ale mnie to cieszy :-)

Makota a dlaczego chcesz zmieniać? Adaś przecież pił bebiko czy bebilon, tak?

Kornela ja za nan2 daję koło 18 zł za 350g, ale to zwykłe jest

Lilla ja dzisiaj ciiiiiiiiiiiiiisiałam Natalii i zasnęła ;-) A pyszne chyba było, bo nawet mi smakowało - jajko jakiegoś hmmmm smaku dodało :-)

reklama
Haust - ja robilam proby z bebiko i bebilonem ale A nie smakuje.

Tez dlugo usypialam Adasia. Suszarka pomogla :D

Kornela - bebiko 350 kosztuje 18 zl, a nan 350 w kartoniku 26 zl. Ale to zwykle. Nie ha.

Niedlugo gastrolog. Niech on oceni w czym rzecz

Do góry