reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Napisałam posta i ni ma:mad:

Juz widzę jak filmy oglądacie,he he

Hania śpi juz 2 h, pewnie zaraz pobudka na mleczko bo zasnela bez

Buziaki dla 7 miesieczniakow :-*

Pierwsze słyszę o tych specyfikach o których piszecie, czasami amolem dzieci posmaruje

Dobrze ze dzień się kończy, niby wszystko ok ale chodzę jak bomba zegarowa, podobno jestem nie do wytrzymania, wszystkim się obrywa, nawet mojej mamie :(
@ juz przylazla wiec może samopoczucie się poprawi, oby...

Spokojnej nocki

Katka, trzymaj się dzielnie. Łączę się w bólu. Męża tylko 2 dni nie było, ale z chorymi dziećmi wystarczy.
Moja też mało jadła na początku, ale ona raczej z tych dużo jedzących , więc po 3 dniach zaczęła nadrabiać.
Ja zazwyczaj robię jej ulubione dania wtedy. W czasie choroby wchodzą głównie kwaśne zupy, pomidorowa, szczawiowa, ogórkowa.

Pulmicort na 100 % miałaś? Jest też Nebbud i on przy refundacji sporo taniej wychodzi niż refundowany Pulmicort. Chociaż nam ostatnio przepisali też P.

Tusia, no to na sanki :tak: U nas też dosypało.

Najlepszego dla wszystkich jubilatów.

Dzień dobry :)
Nocnych płaczy "bo wypadł smoczek" lub "bo leżę na plecach" ciąg dalszy. Kiedy to dziecko wróci do ładnego spania? Bycie matka jest cholernie męczące, a nie mam przecież tak najgorzej.
Pogoda się zpsuła. deszcz pada już pół nocy. Może w dzien się rozpogodzi.
Caluski, cukiereczki ciasteczka. (pamięta ktoś z jakiego programu to tekst?)

U nas są płacze 'bo leżę na brzuchu'. Dzisiaj był jeden o 6 ale udało się udobruchać smoczkiem i dospał do 7, ale wygląda na to że już zainaugurował nowy dzień o dłużej nie pośpi eh :)

reklama
Do góry