reklama
elifit
Moderatorka
Makota dziecku się zmienia co jakiś czas. Nie poddawaj się tylko spróbuj jeszcze raz a najlepiej warsztaty
elifit
Moderatorka
Sorry za ppp (post pod postem)
Angelika mam zboczonego męża i mnie zaraża
Mamob fajnie że Laura już lepiej
Kasia 12h alee ci dobrze. Oby częściej
Haust 4 nad ranem gorsza niż 2 w nocy nie? My mamy pobudke ok 2.
Lilla na słówka wypracuj strategie. Jesteś umysł ściśły czy humanistyczny?
Kornela rady twojej siostry nie zawodzą. Proponuje założyć wątek "Dobre rady" co byśmy się mogły pośmiać
Limonka nie pomogę bo też chciałabym znać sposób. Zuza czasem pośpi dłużej niż pół h ale rzadko.
Tusia cieszę się z pomyślnej wizyty. Napisz więcej.
Byliśmy dziś na spacerze. Teraz ja do was piszę a Zuzia mnie zaczepia i piszczy i chce bym jej paluszki jadła
Angelika mam zboczonego męża i mnie zaraża
Mamob fajnie że Laura już lepiej
Kasia 12h alee ci dobrze. Oby częściej
Haust 4 nad ranem gorsza niż 2 w nocy nie? My mamy pobudke ok 2.
Lilla na słówka wypracuj strategie. Jesteś umysł ściśły czy humanistyczny?
Kornela rady twojej siostry nie zawodzą. Proponuje założyć wątek "Dobre rady" co byśmy się mogły pośmiać
Limonka nie pomogę bo też chciałabym znać sposób. Zuza czasem pośpi dłużej niż pół h ale rzadko.
Tusia cieszę się z pomyślnej wizyty. Napisz więcej.
Byliśmy dziś na spacerze. Teraz ja do was piszę a Zuzia mnie zaczepia i piszczy i chce bym jej paluszki jadła
Ostatnia edycja:
Tusiaczek2402
Moderatorka
Lilla ja też je Kocham. Dzisiaj uratowała mi ręce w oczekiwaniu na wizytę. Poczekalnia niewielka, z wózkiem nie ma opcji, zresztą moje dziecko nie z tych co grzecznie w wózku siedzą. Przed nami kilka osób, czyli blisko godzina w poczekalni. Więc kółka z torebki i oglądamy świat:thumbup:
Elifit szczegóły już od jakiegoś czasu tam gdzie być powinny
Elifit szczegóły już od jakiegoś czasu tam gdzie być powinny
elifit
Moderatorka
Właśniem przeczytała. Dziś nie mogę nadążyć
angelika2014
Fanka BB :)
Elfit tez bym tak chciala;p ale coz;p
mama_bobasa
Moderatorka
Elifit. Ty dobra jestes w tych jezykach jaka masz strategie na umysl bardziej humanistyczny?? Z mojej szkoly nic nie wyszlo przyczepili sie do mnie,ze jak jestem na macierzynskim to nie moge chodzic do szkoly:-/ wiec sama w domu sie ucze.
elifit
Moderatorka
Mamob na słówka dobry jest sposób na kontekst. Każde słowo łącz z sytuacją. Staraj się ułożyć sobie zdanie z tym słowem najlepiej pozytywne w znaczeniu. Łącz to nieznane słówko z już ci znanymi. Możesz też wypisywać cechy tego słowa, wyrazy bliskoznaczne ewentualnie definicje.
Z czym ci ciężko idzie w nauce?
Z czym ci ciężko idzie w nauce?
mama_bobasa
Moderatorka
Elifit, szczerze to najgorzej zapamietac mi slowo, a potem jak co do czego przychodzi to stoje zielona i szukam podobnego slowa w pamieci://
Ostatnia edycja:
reklama
Tusiaczek2402
Moderatorka
Pisałam, że mam dzisiaj Dobry dzień? Kolejna pozytywna wiadomość przyszła pocztą. Payback przypomniał mi że moje punkty tracą ważność. Weszłam na stronę i z tego co by mnie interesowało to mogę moje punkty wymienić na zestaw trzech garnków lub patelni Ambition. Fajne są bo z odpinanymi rączkami, dla mnie istotna kwestia bo zajmują mało miejsca.
Tylko pytanie czy warto?
Zna ktoś tą markę?
Bo ja tylko z tego, że gotowano w nich w Top Chefie
Tylko pytanie czy warto?
Zna ktoś tą markę?
Bo ja tylko z tego, że gotowano w nich w Top Chefie