reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Witajcie

Głowa mnie boli. Opryszczkę posmarowałam na razie pastą do zębów. Później przejdę się po compeed.

Dziś Zuzy szczepienie. Proszę o kciuki.

Kornela dokładnie tak.

reklama
Witam się i tutaj. Sprzątam coś powoli ale komu się spieszy?? korzystam gdy dziecko ma dobry humor i się bawimy. macha ciągle jedna ręką a ja mówię przybij piątkę i ręce podkładam. potem będę gadać ze w wieku 7 m-cy piątku przybijała :D

Kasia, Adas 2 razy po 40 min. Zasypia tez pod koniec spaceru. Pewnie spalby dalej, ale jak sciagam czapke to sie budzi

Teraz marudzil, chcial zebym mu dokuczala, zjadl szpinak, zapil 2 razy cycem i zasnal przy cycu co jest rzadkoscia. Pewnie ma focha na brak spaceru. Jak sie obudzi wywioze go do mojej mamy. M nas odbierze wieczorem, bo nie mam juz sily :/ ja dwojki, trojki lub czternastki bym w zyciu nie ogarnela :D

Hej hej

W nocy Zuzie bolał brzuch, z półtorej godziny się meczylysmy, poszły w końcu śmierdzące baki i poszła spać. Jako że się nie Wyspałam przez to, wyprawilam Ole do przedszkola, męża na siłownię, a sama poszłam z Zuzia spać. Wstalysmy przed 11 :-D wiec można powiedzieć, że się Wyspałam trochę.

Zuzia w dzień śpi przed południem 20-40 min i po południu 1-2 godzinki. Czasem jeszcze kolo 18 na 15-20 min pójdzie.

Tusiaczku witaj znowu!

reklama
Heja
Od rana latam. Dokończyłam porządki w szafie. Segregacja ciuchów ostra. Sporo wyrzuciłam. Ciążowe odłożyłam i muszę je sprzedać.

Oliwia właśnie śpi mi na rękach.

Tusiaczku dzień dobry. Tęskniłaś? :-D

Małgorzata - zazdroszczę. Ja mimo choroby mam wrażenie że ciągle od rana latam, fruwam, biegam. Brakuje mi spokojnego poranka. Jeszcze teraz w weekend szkoła. A mąż kończy remont salonu. Mam nadzieję że skończy bo przez to rozpierducha w całym domu.

Makota - hehe czternastka :-D :-D

Lilla - zdolne dziecię masz :-D

Elifit - faktycznie bardzo osłabiona jesteś. Na 17 do lekarza idę odnośnie zatok. Ciekawe co wymyśli... Mam nadzieję że mnie nie spławi!

Do góry