reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Lilla troche chaotyczny ten post. Że co sąsiadka zrobiła? Samobójstwo?

Ząb mnie boli coraz mniej. Teraz glowa boli ze zmęczenia. Nie idę dziś na zumbe. Za tydzień pójdę.

Ale tu dzisiaj cisza echooooo :)

reklama
Elifit, przykro mi,że nie czytałam wczoraj i nie mogłam pomóc.
Chociaż w Twoim opisie zauważam pewnie nieścisłości przez co ciężko mi się ustosunkować.
Jak była ropa to ząb powinien być już martwy..Wtedy się oczyszcza kanały od razu. Chyba ,że tzw martwica/zgorzel częsciowa, wtedy też najlepiej w znieczuleniu oczyścić kanały.
A Ty miałaś zatrucie( czyli dewitalizację) ? No to można się spodziewać potężnego bólu . Jak chcesz więcej info , napisz na priv. Nie będziemy zaśmiecać forum zębowymi sprawami;-)

Katka, u mnie od niedzieli katar nr 5-6??? Kaszel gigant, dopiero sterydy w inhalacji dziś pomogły bo już dziecko miało odruch wymiotny:wściekła/y:

Obie jesteśmy już zmęczone , ja myśleniem, bo nie wiem jak jej pomóc.

Darunia a wcześniej nie miewaly? Kolka się powtarza, conajmniej 3h przez 3 dni. Ostatnio byłam na warsztatach gdzie mówili, że kolki to zjawisko neurologiczne, więc może u Ciebie to skok rozwojowy? Albo "zwykły" problem brzuszkowy.

U nas chyba skok, 12 tydzień jest z chmurka burzową i to. Się sprawdza. Na pocieszenie kupiłam.sobie koszulkę do karmienia i pizame:)

A jutro w końcu szczepienie. No chyba że pediatra uzna, że te dziwne kupy z weekendu.to coś niedobrego. Pokaże jej wyniki i.zobaczymy. Trzymajcie kciuki.

Agulam jak siostra?

Michalina daj znać co u Was? Jak Melka po szczepieniu? Też macie teraz skok i żyć się odechciewa?

Katka ja mam 2 siostry i ta starsza ma 2 letnia corke i od poczatku wszystkie ubranka markowe, wszystkie drogie zabwaki. Ma nawet sanki za 500 zl, na ktorych mala siedziala raz godzine. Druga ma dwoch wynow- 2 i 6 lat i kupuje im ubrania w ciuchlandzie, wiadome czasem tez nowe, ale nie napina sie bo wie za zaraz zniszcza jak to chlopaki. W dodatku wszystko co mogla to dala dla malego. Za to ta starsza ma piekny wozek, multum zabawek itd i niczego nie da bo jej zapewne szkoda bo przeciez mega drogie i trzyma na strychu. Dla mnie totalnie bezsensu, ale niech kazdy robi jak uwaza.

Tylko mi powiedzcie jak pierzecie? Tak jak mama bobasa 2 razy w 40 stopniach w proszku dzieciecym i wystarczy?

Kopacz trzymam kciuki zeby bylo ok na szczepieniu.

Dzieki za pamiec :) wszystko dobrze :)

reklama
Chaos w życiu to i posty nieuporzadkowane.

Poszłam na fizjo i Zolke zostawiłam z teściową. Zmienilam pieluchę i nakarmilam tuż przed wyjściem. Jadąc do terapeuty widziałam jadących w naszą stronę:dwa radiowozy policji, dwie karetki, straż pożarna (wszyscy na sygnale) i dwóch policjantów konnych. Dzwonie do teściowej zapytać czy widzi co się dzieje, a ona mówi, że mloda już koncert daje (tylko z domu wyszłam) i że nie wie co się dzieje naprzeciwko.
Wróciłam z fizjo i w domu już wiedzą ze babka skoczyla z okna w bloku. Zola płacze bo ma kolke i ja jej za ciasno pieluchę zapinam i ja boli - to teoria teściowej.
Teraz dziecko moje pp kolysankach, nakarmione zasnelo, a my oglądamy mecz bo coś nieprawdopodobnego się dzieje z polskimi piłkarzami.

Do góry