mama_bobasa
Moderatorka
Lilla, teraz mysl wzorcowo rozwinieta
My tez ogladamy mecz, lubie pilke nozna i nawet wole ogladac dobry mecz niz jakis serial..
Ja ostatnio mam jakiegos dola
czuje sie jak by kombajn mnie przejechal;/ corka od wczoraj urzadza sobie tylko krotkie drzemki, ja w tym czasie sprzatam albo szykuje obiad, robie pranie.. Kiedy koncze, ona juz wstaje. Nie mam chwili zeby odetchnac
aa w ogole te dni takie same wszystkie:/ zwariowac idzie. Mialam do szkoly wracac, ale cos nie mam natchnienia.
Ech, juz nie pamietam co mialam napisac!
Darunia, 3 miesiac to juz chyba za pozno na kolke, tak mysle. Nie strasz mnie, bo nasze dzieci w tym samym wieku
Aaa dzieki dziewczyny za nazwe profilu na fb,bobookazje.. czekam teraz czy ktos mnie przyjmie
No wlasnie, a gdzie reszta dziewczyn? Catsun, Michalina, szczesliwa Mamuska????? I
My tez ogladamy mecz, lubie pilke nozna i nawet wole ogladac dobry mecz niz jakis serial..
Ja ostatnio mam jakiegos dola
Ech, juz nie pamietam co mialam napisac!
Darunia, 3 miesiac to juz chyba za pozno na kolke, tak mysle. Nie strasz mnie, bo nasze dzieci w tym samym wieku
Aaa dzieki dziewczyny za nazwe profilu na fb,bobookazje.. czekam teraz czy ktos mnie przyjmie
No wlasnie, a gdzie reszta dziewczyn? Catsun, Michalina, szczesliwa Mamuska????? I
Ostatnia edycja: