s.michalina
Fanka BB :)
A mnie cos gardziolko zaczyna bolec..meh zdradliwa pogoda chyba bo przeciez nie zwale na lody ktore jem codziennie
Masz taką fazę na lody :-) mi już przeszło. Teraz w zasadzie do niczego specjalnie mnie nie ciągnie.
Aha i mi też BB wariuje na komórce.
Powodzenia na wizytach i badaniach, będzie dobrze
Ja za godzinę mam fryzjera, powinno być szybko bo tylko podcięcie włosów. A później rzęsy i brwi. Dzisiaj jeszcze powinna przyjść paczka z prezentem ślubnym dla szwagierki, zdecydowałam się na takie garnki kamienne. Wyszło mnie to około 100 wiec nie jest źle a właściwy prezent damy na ślubie kościelnym. I w zasadzie do wyjazdu już wszystko gotowe, rzeczy mam poprane, tylko spakować.
Zaczęły się dla mnie straszne noce. Bolą mnie biodra, kolana, w każdym ułożeniu mnie coś boli. Brzuch mi ciągnie do dołu, więc coś podkładam wtedy mała zaczyna się rzucać i tak w kółko. Dzisiaj w nocy moja mała ewidentnie wystartowała nóżkami do góry i kopała mnie dosyć solidnie, więc nic nie spałam i tak praktycznie pół nocy Ale teraz znowu kopie po bokach.
Ale najgorsze, że jak już zasnę to budzi mnie ból, tylko jestem tak zaspana, że nie wiem co mnie boli. Oczywiście idę sikać i wtedy jest trochę lepiej ale coś dalej pobolewa. Dzisiaj w nocy myślałam nawet, że to może skurcze.
A w ciągu dnia jest bardzo dobrze, może trochę biodra bolą.
Właśnie mnie też te upały przerażają. Jeden dzień był taki gorący to spływałam bez ruszania się.