Cześć Dziewczyny! Witam się dopiero dziś poświątecznie bo 2 dni mi zajęło doczytanie postów na głównym, a co dopiero poboczne
Nie odpowiem po nikach, bo to nierealne przy moim poziomie zapominalstwa
IKEA - mam sporo mebli i jestem zadowolona, mam też z innych firm i robione na zamówienie i nie ma aż takiej przepaści między nimi. Oczywiście zależy ile kto chce wydać i co kupić. Mam też kanapę - teraz jest u rodziców, ma 5 lat i nic się z nią nie dzieje.
Przeniesienie starszaka do nowego pokoiku - nie pomogę bo moja spała sama od 8 m-ca życia i tak jest do tej pory. To my się wynieśliśmy z sypialni do salonu, 3 pokoiku nie mieliśmy wtedy. Trzymam &&&&&& za starsze maluchy :-)
Zmęczenie - u mnie bywa różnie, ale wczoraj było mi bardzo gorąco i ciężko, nie mam pojęcia jak ja w lipcu będę się czuła
Inne dolegliwości - zgaga mnie męczy, ale jak na razie mleko mi wystarcza
Dieta - jem sporo nabiału bo lubię, gorzej z mięsem i rybami, suplementów nie łykam, choć mam w domu to czekają chyba na lepsze czasy
Rocznice ślubu - my też w tym roku drewnianą piątą mamy - masakra jak czas szybko leci
Gratuluję rocznic dziewczyny :-)
Wyprawka - trochę rzeczy kupiłam będąc u rodziców, przywieźliśmy sobie foteli i bazę - i się okazało, że naszą bazę mocuje się na pasy, a nie na isofix, ale trzyma tak, że bombą nie ruszysz
Przywiozłam tetrę, flanelę, kocyki, prześcieradła, ogólnie nie jest źle, ale na razie nie ma jeszcze gdzie spać i się przewijać
Praca - jak na razie daję radę, mam nadzieję, że co najmniej do połowy czerwca mi się uda
Po Świętach się zważyłam i waga ruszyła z kopyta - w 2 tyg. 1,5kg
Byłam wczoraj u mojej gin i zaliczyła mi badanie glukozy, powiedziała, że po 40 min na czczo nie ma praktycznie nic w żołądku oprócz kwasu - huuuuuuuuurrrrrrrrraaaaaaaaa
Córeczka została do końca tygodnia u dziadków, a my z m. korzystamy
wczoraj mieliśmy jechać po tuje, a pojechaliśmy do kina i na kolację