Hej Dziewczyny
agamemnon - ja jak hmm "brudziłam" to był 4 tc i jak zadzwoniłam przerażona do mojej pani dr i powiem że już byłam po 1 wizycie to nawet nie chciała mnie widzieć tylko powiedziała że to początek ciąży i mam brać dupka 3 x 2 i czekać.... 'brudzenia" już wieczorem nie miałam czyli po 4 tabletkach. Także odpoczywaj i bądź dobrej myśli
Trzymam kciuki żeby było ok
Mam sprawdzony pomysł na
zaparcia potrzebne jest jedno jabłko ze skórką
kroimy na mniejsze kawałki wrzucamy do garnuszka zalewamy niecałą szklanką wody i gotujemy. Później zjadamy jabłko, wypijamy soczek i zaparcia nie mamy heheh
Wczoraj usłyszałam też sposób na poranne wymioty (sama na nie cierpię) piętkę chleba kładzie się pod poduszką i rano po przebudzeniu trzeba ssać tą piętkę aż się rozpuści i ją zjeść
mi pomogło na tyle że nie wymiotowałam od razu po przebudzeniu tylko 2 godz później heheh ale dzisiaj też spróbuje może w końcu się uda
A tak poza radami byłam sobie wczoraj na wizycie i mój olbrzym ma już 1,5 cm
6.12 mam kolejną wizytę tylko u innego gina, który ma dużo lepszy sprzęt USG i u niego chcę już zostać do końca ciąży
a poza tym to facet Oni lepiej badają hehehe
Co do coca coli to ja piję ją na przemian z mlekiem bo pomaga mi na mdłości hehe