reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Ale naskrobałyście strasznie ale dałam rady nadrobić was, jak tak czytałam te wszystkie posty wasze o mdłościach i nudnościach i pozostałych niedogodnościach to wychodzi na to że u mnie nie ma narazie żadnych objawów a może ja wogóle nie jestem w ciąży tylko to jakieś dziwne zachwiania hormonalne, wizytę mam dopiero na 27 więc jeszcze 1,5 tygodnia jejku jak ja wytrzymam to. Pozdrawiam wszystkie miłej i cieplutkiej nocki.

Andzia ciesz sie ze nie masz objawów,one zawsze mogą sie pojawić .
Ja też malo objawów ,dziś tylko kilka razy było mi tak delikatnie niedobrze i tyle :-).

Aniu bardzo mi przykro ,wiem co czujesz :-(, ja również kiedyś poronilam .

U mnie też dziś wizyta ,dzidzia jest i jest bijace serduszko :-(, ogólnie jest ok ,ale dziecko jest nisko i z tym oby problemu nie bylo i ponoc jest niedaleko blizny po moich cesarkach . Ale ja wierzę ze bedzie dobrze :-).

ja tez sie powoli zaczynam martwic, a do wizyty jeszcze tak daleko... myslicie ze jak beta przyrasta to jest ok?

LALECZKA
dawaj znac od razu po wizycie!

Katarinka gratuluje dobrych wiesci! to musi byc cudowne uczucie uslyszec serduszko.

Anka wiele z nas to przeszlo i rozumiemy przez co przechodzisz. jestesmy z Toba!

Anka strasznie, ale to strasznie mi przykro.... :(((((((

Wszystkich pozdrawiam i uciekam spać, bo to jedyne na co mam dziś siły :((

susel spokojnie nie martw sie. mi tez do głowy przychodzą, że sytuacja się powtórzy.. jutro zaczynam 8 tydz, a poprzednio w tym tygodniu poroniłam.. każdy ruch w brzuchu obawiam się, że to ból, który ostatnio się pojawił przy poronieniu... itd.. ale takie myśli trzeba odpędzać i wrzucić na luz.. troche dystansu aby sie nie zafiksować na jednym..

Lusia nie spamuj, raz już ten link dodałaś, myślę że już pół Polski to widziało, bo wszędzie to pokazują...:confused2: Dziewczyny pilnujcie porządku na forum, bo się bałagan zrobi..

reklama
Ale naskrobałyście strasznie ale dałam rady nadrobić was, jak tak czytałam te wszystkie posty wasze o mdłościach i nudnościach i pozostałych niedogodnościach to wychodzi na to że u mnie nie ma narazie żadnych objawów a może ja wogóle nie jestem w ciąży tylko to jakieś dziwne zachwiania hormonalne, wizytę mam dopiero na 27 więc jeszcze 1,5 tygodnia jejku jak ja wytrzymam to. Pozdrawiam wszystkie miłej i cieplutkiej nocki.

tez mam dopiero 27 i to na 19-tą więc niecierpliwość mnie zżera powoli. Żadnych dolegliwości i prawie żadnych objawów (oprócz oponki i bolących piersi), ale ja to się póki co cieszę :)

Katarinka gratuluję serducha!!!!

Do góry