reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

U mnie w pracy był zakaz mówienia o prywacie, chyba ze to kierowniczka sie zwiezala.... No ape wiadomo, sie gadalo o wszystkim, tylko jak nie słyszała.

Dla mnie też niepojete jak można 50kg przybrać... Rozumiem ze mające tendencje do tycia mogą te 20 a nawet 25 przybrać, ale dwa razy tyle to dla mnie też nienormalne....

reklama
Cześć mamuśki :)
słonko wyszło ale chyba zimno dalej no i mokro po deszczu. Mój synek śpi już 3 godzinę, chyba czas go budzić
Bellina - nie byłam tam 3 lata to pewnie się troche zmieniło, to widzisz byłyśmy sąsiadkami bo pracowałam na krzyżówce prawie lat :) no i przez jakiś czas też mieszkała niedaleko :)

Michalina - miłego wypadu do kina :) Igi raczej jeszcze za maly na takie rysunki, lubi plastyczne prace ale to są raczej flamastrowe maziaje

Maałgorzatkar - no to się biednej Oli przytafiło, no ale tak to już te dzieciaczki mają, bez guza a czasem i szwów się nie obędzie. Oby tylko gorączka była z czegoś innego. Może ta wizyta tak a nią podziałała?? dużo przeżyć, stres itp

Wyprałam pierwszą turę ciuszków, te co miałam używane, w zwykłym proszku, potem bliżej czerwca odswieżę w dzieciowym
Też myślę, że najmniejszych ubranek nie trzeba za wiele, przede wszystkim zależy od tego jak duże dzieciątko się urodzi, a dokupić można w każdej chwili

Też mam teraz takie fazy na jedzenie. Właśnie wciągnęłam gorącego łososia, zaprawiłam chrupkiem kukurydzianym i sokiem marchwiowo-bananowym.. Ciekawe na ile mi to wystarczy:-p
Kupiliśmy regał, a szafkę oczywiście wyprzedali:crazy: Ale znalazłam inną, która mi się podobała, jak damy radę finansowo to za m-c kupimy kolejną taką samą

Jeju ja tez mam fazy na jedzenie, zwłaszcza po mega sycącym obędzie ssie mnie najbardziej. Dzis tez wciągnęłam łososia gotowanego na parze, porcja była solidna, ale od razu po zjedzeniu pojawiła sie ochota na cos jeszcze.

reklama
Jakoś nie jadam łososia w ciąży, kiedyś słyszałam, że jest niewskazany z powodu zbierania rtęci....:confused:
Ale nigdy nie sprawdziłam czy to prawda, po prosu sobie zakodowałam że w ciąży jest beeee

Do góry