reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Uciekam dziewczyny, nie siedźcie za długo, bo będę miała za dużo stron do nadrabiania :-p dobranoc :-)

reklama
Kopacz, wg Twojego Usg to dopiero piąty tydzien ciąży wiec miało prawo jeszcze nie byc widać zarodka. Spokojnie. Napewno za tydzien juz zobaczysz maleństwo.

mam taka nadzieje bo nie przezyje nastepnego poronienia. pocieszam sie tym, ze mama, jej siostra i mama poronily raz.wiec ja tez juz wyczerpalam swoj limit. teraz czas na zdrowa ciaze i zdrowe malenstwo :) mam nadzieje, ze wszystkim z nas uda sie donosic :)

Ale tłukłyście postów! Ledwo Was nadrobiłam od wczoraj. Jeśłi chodzi o forum zamknięte to ja też jestem za. Tylko tak jak jedna z koleżanek powiedziała lepiej się wstrzymać, bo jeszcze lipcówki będą dochodzić.

Trzymajcie jutro za mnie kciuki. Idę jutro do gina ( nie do swojej doktor u której mam wizytę w najbliższy poniedziałek) po zaświadczenie dla pracodawcy, że jestem w ciąży. Przy okazji zrobię sobie usg, żeby zobaczyć czy wszystko jest w porządku i może uspokoić się, bo martwię się tymi bólami brzucha. W czwartek na badania, a w poniedziałek z wynikami już do mojej gin :-)

mam taka nadzieje bo nie przezyje nastepnego poronienia. pocieszam sie tym, ze mama, jej siostra i mama poronily raz.wiec ja tez juz wyczerpalam swoj limit. teraz czas na zdrowa ciaze i zdrowe malenstwo :) mam nadzieje, ze wszystkim z nas uda sie donosic :)

Ja tez bylam dwa tyg temu u gin. i nic nie bylo wiadac. A wczoraj bilo juz serduszko. Tak wiec spokojnie:tak: A ja nastepna wizyte mam
9 grudnia dopiero.

Moj szef juz otrzymal zaswiadczenie o ciazy i na wesolo do tego podszedl (cytuje jak weszlo to i wyjsc bedzie musialo).

Teraz jeszcze 2 tyg posiedze w domku a pozniej ide do pracy. Razem bedzie 5 tyg w domku ale czekam juz ponad 3 lata na bobaska i pierwszy raz zaskoczylam. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.

No więc pierwsze spotkanie z panem k zaliczone.... Ale nadal mi niedobrze.... Zazdroszczę tym, co nie mają mdłości i cofam wszystko co narzekalam w pierwszej ciąży!
Fajnych szefów dziewczyny macie, pozazdrościć tylko. Moja jeszcze nic nie wie, bo jestem i tak na l4 ale już wiem, co powie...że ona pracowała do końca...
Listę klece, jutro mam szczepienie z Ola więc pewnie nie skończę, ale w czw już na pewno

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny pol ftogi mi minelo hehe nadrabialam was:) my w drodze na Wawe oby wyniki byly ok...no a pozniej:) wizyta:) milego dnia zycze

Pisalam z blue zle sie czuje...mdlosci nie daja jej normalnie funkcjonowac...podczytuje nas ale brak sil na odpisanie...

Ledwo się dziś do pracy z łóżka podniosłam.. Ech już nie dla mnie wstawanie przed 6:sorry: miłego dnia Ciężarówki!:-)

moze dzisiaj uda mi sie nadrobic to co napisalyscie, produkujecie strony zbyt szybko :tak:

ja wczoraj umowilam sie na pierwsza wizyte do poloznej, na 16 grudnia!

reklama
Witajcie!

Dołączam do was :) W tamtym tygodniu robiłam test i ku mojemu zaskoczeniu wyszły dwie kreski! Wizytę mam 20.11, więc za tydzień będę miała potwierdzenie 100-procentowe, ale myślę że nic się nie zmieni, bo @ brak :). Z kalkulatorów termin wychodzi mi na 11.07.

Z objawów na razie ból brzucha jak przy okresie i ciągnięcie jajników i czasami mnie mdli, ale nie za mocno i mam nadzieję że tak zostanie.

Trochę jestem jeszcze w szoku, poprzednio staraliśmy się jakieś półtorej roku, a że chcieliśmy dwójkę, więc tym razem zaczęliśmy wcześniej, jakby znowu miało to tyle potrwać, a tu złoty strzał w pierwszym cyklu!

Mój pierwszy synek urodził się w lutym, ma teraz 9 m-cy, jak urodzę będzie miał równo 18 m-cy... tak celowałam w różnicę wieku około 20-24m-ce, ale jak widzicie super nam poszło :) Poza tym ja mam 35 lat, więc jeśli chodzi o drugie dziecko to stwierdziliśmy że zaczynamy jak właśnie synek skończy 9m-cy, bo nie ma na co czekać. Jak ogarnę te cholerne suwaczki to dodam.

Trochę się martwię, że różnica wieku będzie za mała, a na pewno wiem, że pierwsze 3 miesiące to bedzie masakra, ale liczę na męża, synka i teściową :) A może nie będzie tak źle, wiem że trochę starsze dzieci są bardziej kumate, ale i mogą mieć większą zazdrość o nowe dziecko, o to że mama już nie jest na wyłączność. Zresztą, co ma być to bedzie, ja się bardzo cieszę :))))

Mamy podwójne, co ze starszymi pociechami? Będziecie się opiekować dwójką czy starsze do żłobka lub przedszkola?

Do góry