reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny ja uwazam, ze inhalator to super sprawa rowniez, ale szykujac wyprawke to to dodatkowy i duzy wydatek. Zazwyczaj mamy z malymi dziecmi moga pozyczyc jak masz zaprzyjaznionych. Moze siostra? Dlatego pisalam kiedys tam, ze jak bedzie juz dzidzia a wiecej osob bedzie chcialo Ci cosik kupic to moze sie zlozyc na inhalator.

reklama
Ano nie mam inhalatora, ale moze czas najwyzszy kupic. Pierwszy raz sie tak solidnie pochorowalam...

Elifit - Ty tez sie juz troszke meczysz...

Cześć Dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę, bo na mnie sprzątanie czeka, później fryzjer (mam nadzieję Małgorzatkar, że będziemy obie zadowolone :-D) i do pracy. Ogólnie w tym tyg. mam taki za*******, że nie wiem jak się ze wszystkim wyrobię :szok: odezwę się wieczorem :tak:
Makota - jaki brałaś antybiotyk? ile czasu? masz migdałki wywalone z ropnymi czopami, czy ci katar spływa po tylnej ścianie gardła i masz nadżerki/krostki? dziewczyny dobrze radzą z inhalacjami, siemieniem. Ja brałam ten syrop *spam* i tabl. do ssania *spam* też są - smakują jak piwo z sokiem :eek:

ja też powinnam coś posprzątać, ale mąż odsypia po pracy, więc nie hałasuję, dobra żona ze mnie :) zasadzilam za to pietruszkę na balkonie, przy okazji nasypałam ziemi na balkon sąsiadów z dołu... muszę im chyba kartkę do skrzynki wrzucić, że niechcący... i muszę się wybrać do studentów nad nami, bo kurde, nie dość, że trzepią dywaniki i koce przez balkon, to pety strząchają też i mam całą barierkę w syfach i popiele, bleee

Makota, a moze po prostu zrób sobie inhalacje z soli albo z rumianku w garnku z wrzątkiem. Mój maz jak chorował ostatnio to mu zrobiłam i pomogło praktycznie od razu, a tez go straszny kaszel męczył.
Zdrowia dla wszystkich!
Dziewczyny, udanych wizyt u fryzjera!
Ja zaraz ide do dentysty na przegląd. Mam nadzieje ze wszystkie zeby zdrowe.

Nie uwierzycie - 26 tydzień, a ja wymiotuję:confused2: zaczęło mnie mulić po herbacie i właśnie się pożegnałyśmy.. :eek: Teraz to mi się śniadania nawet odechciało:confused2:

Witam sie I ja

Makota zdrowka zycze :)

Ja juz nie spie a o nocy nie wspomne od 1 do 4 zer snu ale zla bylam :( ale na szczescie nie pracuje juz to spoko w dzien moze sie poloze chociaz nie wiem bo nad morze jedziemy :)

Od rana pada takze niefajnie ..buziaczki I milego dnia zycze

reklama
Jagódka, współczuję, nie pocieszę cię, ale mnie też zaczęło jakiś tydzień temu znów mdlić, znów muszę uważać, co zjem, szczególnie na śniadanie, żeby nie wracało... niestety z Olą też tak miałam: nie wymiotowałam w I trym, za to na przełomie II i III co drugi-trzeci dzień...

Do góry