Jagódka - pismo z ITD to raczej nie kartka wielkanocna a z tym magnezem to może i placebo, ale jak nie brałam w ogóle to miałam skurcze, a jak biorę jedną dziennie to nic się nie dzieje. może tylko tyle mi potrzeba, a może mojej podświadomości
ja zabrałam się za pranie Adasiowych ubranek. nie mam gdzie tego suszyć, więc pewnie zejdą mi jeszcze ze 2 dni. ułożyłam jego ubranka do szafki i powiedziałam do M.: zobacz, Adaśko się wprowadza jego mina bezcenna
na obiad zrobię hamburgery, ale ze swojskich kotletów. jakoś mnie tak naszło... zawsze miałam problem z kupnem bułek, a dziś mi się trafiły więc postanowiłam wykorzystać okazję
chyba w końcu ciepło się robi
a jakie leki bralas na te twardnienia??
ja jeszcze nic nie mam dla maleńkiej jak bede po 30 tyg to zaczne cos szukac zreszta duzo rzeczy kupowac nie musze bo wozek, wanienke, ubranka itp mam po synku siostry co ma 10 miesiecy wiec czego on juz nie uzywa to bede miala ja bede musiala tylko kilka ubranek kupic, podgrzewacz, termometr, przewijak i rzeczy do szpitala pewnie cos pominelam jeszcze ale duzo do kupienia nie mam oststnio sie rozgladam za porzadnym termometrem