reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Jagódka - pismo z ITD to raczej nie kartka wielkanocna :p a z tym magnezem to może i placebo, ale jak nie brałam w ogóle to miałam skurcze, a jak biorę jedną dziennie to nic się nie dzieje. może tylko tyle mi potrzeba, a może mojej podświadomości

ja zabrałam się za pranie Adasiowych ubranek. nie mam gdzie tego suszyć, więc pewnie zejdą mi jeszcze ze 2 dni. ułożyłam jego ubranka do szafki i powiedziałam do M.: zobacz, Adaśko się wprowadza ;) jego mina bezcenna :-D

na obiad zrobię hamburgery, ale ze swojskich kotletów. jakoś mnie tak naszło... zawsze miałam problem z kupnem bułek, a dziś mi się trafiły więc postanowiłam wykorzystać okazję :)

chyba w końcu ciepło się robi

a jakie leki bralas na te twardnienia?? :)

ja jeszcze nic nie mam dla maleńkiej:) jak bede po 30 tyg to zaczne cos szukac:p zreszta duzo rzeczy kupowac nie musze bo wozek, wanienke, ubranka itp mam po synku siostry co ma 10 miesiecy wiec czego on juz nie uzywa to bede miala ja :) bede musiala tylko kilka ubranek kupic, podgrzewacz, termometr, przewijak i rzeczy do szpitala:) pewnie cos pominelam jeszcze ale duzo do kupienia nie mam:) oststnio sie rozgladam za porzadnym termometrem:)

reklama
a jakie leki bralas na te twardnienia?? :)

ja jeszcze nic nie mam dla maleńkiej:) jak bede po 30 tyg to zaczne cos szukac:p zreszta duzo rzeczy kupowac nie musze bo wozek, wanienke, ubranka itp mam po synku siostry co ma 10 miesiecy wiec czego on juz nie uzywa to bede miala ja :) bede musiala tylko kilka ubranek kupic, podgrzewacz, termometr, przewijak i rzeczy do szpitala:) pewnie cos pominelam jeszcze ale duzo do kupienia nie mam:) oststnio sie rozgladam za porzadnym termometrem:)

magnez 3 razy po 2, później 3 razy po 1, a teraz biorę jedną albo dwie.
do tego nospa max, bo ta zwykła nijak mi nie pomagała :no:
w miarę szybko mi to przeszło. miałam niecały miesiąc takich solidnych boli, później już nie

Witam,
Małe Murzynki są urocze :))
Trzymam kciuki za wyniki glukozy.
Olej lniany z ziemniakami a właściwie ziemniaki z olejem :) są jedną z naszych rodzinnych potraw wigilijnych i uwielbiam to połączenie.
Olej lniany łatwo się psuje, trzeba go przechowywać w ciemnej butelce.

Dziś córka spała w przedszkolu - raz w roku im taką atrakcję organizują, podchody, bitwy na poduszki....
Już 3 raz brała w tym udział więc się nie martwiłam, a mieliśmy okazję spędzić z mężem wieczór sami :-p

Mąż chyba zaczął wić gniazdo :rofl2::laugh2:Porządki w ogrodzie, naprawa rynien i dachu, przycinanie drzew, codziennie coś za oknem się zmienia :rofl2:Za ok 2 tygodnie ruszamy z remontem pokoju córki, później trzeba odmalować sypialnię i salon. Uwielbiam remonty i zmiany :laugh2:

mam doła, nie dość, że Ola mi godzinę jazd urządziła, przez co jeszcze na spacerze nie byliśmy, to glukozę po 2h mam za wysoką... siedzę i wyję, bo już mi nerw brakuje dziś...

reklama
Ja magnez biorę tak jak makota. Zaczynałam od dawki 3x2, potem chyba 2x2, a teraz biorę 2x1 i czuje sie ok. Czasami mi macica twardnieje ale mysle ze na tym etapie to juz zaczyna byc normalne.

Do góry