reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Jagódka - pismo z ITD to raczej nie kartka wielkanocna :p a z tym magnezem to może i placebo, ale jak nie brałam w ogóle to miałam skurcze, a jak biorę jedną dziennie to nic się nie dzieje. może tylko tyle mi potrzeba, a może mojej podświadomości

ja zabrałam się za pranie Adasiowych ubranek. nie mam gdzie tego suszyć, więc pewnie zejdą mi jeszcze ze 2 dni. ułożyłam jego ubranka do szafki i powiedziałam do M.: zobacz, Adaśko się wprowadza ;) jego mina bezcenna :-D

na obiad zrobię hamburgery, ale ze swojskich kotletów. jakoś mnie tak naszło... zawsze miałam problem z kupnem bułek, a dziś mi się trafiły więc postanowiłam wykorzystać okazję :)

chyba w końcu ciepło się robi

a jakie leki bralas na te twardnienia?? :)

ja jeszcze nic nie mam dla maleńkiej:) jak bede po 30 tyg to zaczne cos szukac:p zreszta duzo rzeczy kupowac nie musze bo wozek, wanienke, ubranka itp mam po synku siostry co ma 10 miesiecy wiec czego on juz nie uzywa to bede miala ja :) bede musiala tylko kilka ubranek kupic, podgrzewacz, termometr, przewijak i rzeczy do szpitala:) pewnie cos pominelam jeszcze ale duzo do kupienia nie mam:) oststnio sie rozgladam za porzadnym termometrem:)

reklama
a jakie leki bralas na te twardnienia?? :)

ja jeszcze nic nie mam dla maleńkiej:) jak bede po 30 tyg to zaczne cos szukac:p zreszta duzo rzeczy kupowac nie musze bo wozek, wanienke, ubranka itp mam po synku siostry co ma 10 miesiecy wiec czego on juz nie uzywa to bede miala ja :) bede musiala tylko kilka ubranek kupic, podgrzewacz, termometr, przewijak i rzeczy do szpitala:) pewnie cos pominelam jeszcze ale duzo do kupienia nie mam:) oststnio sie rozgladam za porzadnym termometrem:)

magnez 3 razy po 2, później 3 razy po 1, a teraz biorę jedną albo dwie.
do tego nospa max, bo ta zwykła nijak mi nie pomagała :no:
w miarę szybko mi to przeszło. miałam niecały miesiąc takich solidnych boli, później już nie

Witam,
Małe Murzynki są urocze :))
Trzymam kciuki za wyniki glukozy.
Olej lniany z ziemniakami a właściwie ziemniaki z olejem :) są jedną z naszych rodzinnych potraw wigilijnych i uwielbiam to połączenie.
Olej lniany łatwo się psuje, trzeba go przechowywać w ciemnej butelce.

Dziś córka spała w przedszkolu - raz w roku im taką atrakcję organizują, podchody, bitwy na poduszki....
Już 3 raz brała w tym udział więc się nie martwiłam, a mieliśmy okazję spędzić z mężem wieczór sami :-p

Mąż chyba zaczął wić gniazdo :rofl2::laugh2:Porządki w ogrodzie, naprawa rynien i dachu, przycinanie drzew, codziennie coś za oknem się zmienia :rofl2:Za ok 2 tygodnie ruszamy z remontem pokoju córki, później trzeba odmalować sypialnię i salon. Uwielbiam remonty i zmiany :laugh2:

mam doła, nie dość, że Ola mi godzinę jazd urządziła, przez co jeszcze na spacerze nie byliśmy, to glukozę po 2h mam za wysoką... siedzę i wyję, bo już mi nerw brakuje dziś...

reklama
Ja magnez biorę tak jak makota. Zaczynałam od dawki 3x2, potem chyba 2x2, a teraz biorę 2x1 i czuje sie ok. Czasami mi macica twardnieje ale mysle ze na tym etapie to juz zaczyna byc normalne.

Do góry