byłam u lekarza znów, mam antybiotyk i w pon do laryngologa
zdrowka zycze
Naszła mnie ochota na pasztet, najchętniej ze śliwką, ale w ciąży nie chciałabym jesc takiego sklepowego wiec chyba w ten weekend spróbuje go sama zrobic... To bedzie mój debiut. Macie moze jakies sprawdzone przepisy?
ja mam pzrepis na pasztet z selera ,pyszny,nikt nie chcail mi wiezrycze tam miesa nei ma
Mój drugi synek zmienił dziś płeć

Lekarz dziewczynkę widzi, no chyba, że chłopiec ma wnętrostwo :-) idę imię wymyślać ;-)
dlatego wlasnei ja sie nei nastawiam,znam sporo pzrypadkow zmiany plci pzry porodzie

mi na usg gen powiedzieli dziewczynka,moj lekazr nic nei mowi....wiec zcekam.,....
Koniec laby, jutro do tej p***** pracy, z nerwów nie mogę zasnąć. Dobrze że weekend ;-) zawozimy córkę do tesciów. Będę tęsknić :-) czasem zmęczonym się jest przy dziecku ale jak zbyt cicho w domu to tak dziwnie.
to prawda,zcasmimazry sie o ciszy,spokoju ale jak zdieciaki jada na nocke to taka cisza....
zmykaj na zwolnienie....
Mam ogromna nadzieje ze lozysko sie podniosło.
u mnei tez lekazr mowi ze amm nisko lozysko,kazal sie nei przejmowac
Ja napisałam maila z zapytaniem o bezpłatną szkołę rodzenia i czekam na odpowiedź.

A słuchajcie z mężem śmiesznie, bo wcale nie musiałam z nim gadać. Chyba w pracy przemyślał, bo wczoraj wrócił szybciej niż ja z Klaudią z przedszkola. Pozmywał (oczywiście zostawiłam mu ten gar po zupie, resztę pozmywałam), zakupy rozpakował, potem obiad pomógł mi robić, a jak powiedziałam, że muszę pranie powiesić to powiedział, żebym się położyła, a on po obiedzie powiesi

Szok, nie nadążam już za nim.
najwazneijsze ze zrozumial
Jagódka odnośnie tych bóli na dole, pytałaś o to lekarza? Czy to normalne bóle i trzeba przeczekać czy lepiej sprawdzić? Dziś też boli
ja nei Jagiodka ale wolalabym sprawdzic, bol a bol to roznica,i ejszce piszess ze w ogrodzie pracowalas
Jak tam u Was z brzuszkami, bo ja już mam wielki!!!
ja teeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzz

)))))))))))))))))))))))))))
Zrobiłam sobie prezent na Dzień Kobiet i zamówiłam pakiet pudełek shinybox. Któraś z Was próbowała?
nie ,i nie wiem co to jest

Elefit nie wiem ile jest w tym prawdy, ale mi okulista powiedział, że w ciąży się nie robi badań wzroku...a po ciąży żeby odczekać z jakieś 3 miesiące żeby wszystko wróciło do normy. I faktycznie u mnie by się zgadzało, bo ostatnio poszłam w ciąży = większa wada, zmiana okularów, po ciąży nie mogłam przez nie patrzeć, myślałam że jeszcze bardziej mi się pogorszyło, poszłam a tam powrót do szkieł sprzed ciąży.!!
a ja wlasnie zamiezralam iscdo okulisty

juz mam tak okropne okulary ze wstydje nosic
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
czesc babezcki
ale zdis senny zdien iglowa mnei boli
prawie nic nei zrobilam od rana ,hm ............tylko sosik do rybki na obiadek,rybke jeszce musze usmazyc
edit
sprzataniu piszesz
makota aTY nie musisz czasmi lezec?hm