reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Aaaa Jagodka jak napisałaś to przypomniałam sobie że faktycznie narzekałaś na ból w dole! Nawet ci odpisywalam że wiem co to za ból bo miałam taki pod koniec ciąży hehe a tu taka niespodzianka i w połowie mnie boli. Przy pierwszej ciąży to wiem że dziecko było już nisko i ucisk miałam. Kurde mam nadzieję że szybko mi przejdzie bo faktycznie zwariowac idzie!

Hobbit jutro ci odpisze bo nawet nie mam jak priva odczytać bo z komórki piszę ;-)

Co do jazdy to ja nie narzekam na dojazd do pracy, średnio 30 minut obwodnicą i jestem. Piątki najgorsze ale wszystko zależy od godziny, o której się jeździ. No i od lokalizacji bo jakbym miała jeździć na grunwald to bym cholery dostała :p

Koniec laby, jutro do tej p***** pracy, z nerwów nie mogę zasnąć. Dobrze że weekend ;-) zawozimy córkę do tesciów. Będę tęsknić :-) czasem zmęczonym się jest przy dziecku ale jak zbyt cicho w domu to tak dziwnie.

Dobranoc:-*

reklama
Katka, wiesz co powinnas zrobic w kwestii pracy...

Wracając jeszcze do tematu szkoły rodzenia... Wlasnie dostałam zaproszenie do sr w ramach nfz czyli bezpłatnie. Zamierzam skorzystać :)
Zajęcia trwają niby od 21 tc wiec bede troche spóźniona ale to nic. zaczynam w najbliższa środę.

We wtorek mam wizyte u lekarza i przy okazji upewnie sie czy nie ma przeciwwskazań do ćwiczeń.
Mam ogromna nadzieje ze lozysko sie podniosło.

gratulacje dziewczynki HAUST :)

MAŁGORZATA wracaj do zdrowia :)

nie wypowiadam sie w temacie szkoły rodzenia ani chust bo nie wiem co to bedzie :p

chciałabym zamowic jakies rzeczy dla maleństwa ale jakos sie boje ze za wczesnie :(
brzuch mnie ostatnio boli i nie wiem czy to od ciazy czy zoładek czy jelita;/ licze tyg i jak bedzie 30 to odetchne juz z ulga:)

Ewa ja w 1 ciąży trochę wyluzowałam po 30 tygodniu;-)A co do wyprawki to jak tylko będę miała potwierdzoną płeć to ruszam na zakupy :-)

Dziewczyny dzięki :-*
Arabelka tak, ten sam lekarz robił :tak: ;-) Dlatego idę na 3d do innego - tam już raczej powinno na 100 się potwierdzić :-)

Cześć Dziewczyny :-)
Jak tam humory dziś dopisują? Już piątek, więc prawie weekend :-D
Haust - gratuluję córeczki :-D ciekawe ile nas jeszcze takich niespodzianek czeka?
Pola - pasztetu nigdy nie robiłam, moja mama czasem robi, więc się wyręczam :-p
Małgorzatkar - już lepiej z twoim uchem???
Jagódka - rozmawiałaś z mężem???
Elifit - przykro mi z powodu pogorszonego wzroku :zawstydzona/y:

Zmykam teraz, bo chcę pokoik córki sprzątnąć,, a mam czas tylko do 13. I jeszcze jakieś pranie muszę ogarnąć i obiad.

Zapytam jeszcze raz, bo może umknęło: dziewczyny, które chustowały, jak to się sprawdza w chłodniejsze m-ce, na kurtkę dziecko w chuście, pod kurtkę, czy sobie podarować??? Chodzi mi właściwie tylko o krókie wyjście, żeby starszą córkę do przedszkola odprowadzić, mam jakieś 300 m z domu do placówki.

reklama
ka wo u nas jak dziewczyny chustowały to nosiły maluchy pod kurtkami, ja tez teraz bede na biezaco musze sobie duzo poczytac bo tym razem zamierzam byc chustowa dla mnie teraz bedzie super bo Karol jeszcze zbyt mały na dłuzsze spacery na nogach, a wozka dla dwojki kupowac nie bede bo zwyczajnie sie nie oplaca mi skoro mam juz wozek a moje dziecie pewnie i tak ostatni sezon bedzie wozkowy....

Do góry