reklama
Katka, no ja mieszkam we Wrocku obecnie, a pracuję pod Wrocławiem.
Jednakże pochodzę z tej zielonej części śląska jak Emyly i powiem szczerze, że mnie to się tęskni za tamtymi rejonami, a nawet za tą brudniejszą częścią śląska
Jednakże pochodzę z tej zielonej części śląska jak Emyly i powiem szczerze, że mnie to się tęskni za tamtymi rejonami, a nawet za tą brudniejszą częścią śląska
a ja mam zalecone lezenie i odpoczywanie ...
jade zaraz tylko przypilnowac siostrzenca uspie go i sama bede lezec potem siostra wroci i jade do domku i bede lezec az do konca weekendu
a we wtorek mam przyjechac do gina z tym brzuchem
koniec szalenstw czas na odpoczynek 
malgorzatkar
Fanka BB :)
dzień dobry
ucho boli nadal i zatkało się dziś strasznie... o 3 w nocy ból mnie obudził, musiałam wziąć apapy co by to chociaż trochę przestało i żebym mogła usnąć... na 12 mam wizytę u gina, ale taką normalną bez usg, znaczy pewnie takie krótkie będzie tylko na posłuchanie serduszka
ucho boli nadal i zatkało się dziś strasznie... o 3 w nocy ból mnie obudził, musiałam wziąć apapy co by to chociaż trochę przestało i żebym mogła usnąć... na 12 mam wizytę u gina, ale taką normalną bez usg, znaczy pewnie takie krótkie będzie tylko na posłuchanie serduszka
Katka***
Gosia to fajnie! Pójdziemy razem ;-)
Bellina ja za to mieszkam pod Wrocławiem a pracuję we Wrocławiu ;-) mieszkałam kiedyś w Gliwicach, moi rodzice tam mieszkają ale nie pochodzą.
Malgorzatkar współczuję bólu, nic ci nie pomaga? Eh w ciąży żadnych leków nie można, za to można się wykończyć.
Dobrze mi się dziś spało, wygodnie i bez problemów.
Zbieram się zaraz z córką na bilans 2-latka. Ojjj będzie się darła bankowo.
Bellina ja za to mieszkam pod Wrocławiem a pracuję we Wrocławiu ;-) mieszkałam kiedyś w Gliwicach, moi rodzice tam mieszkają ale nie pochodzą.
Malgorzatkar współczuję bólu, nic ci nie pomaga? Eh w ciąży żadnych leków nie można, za to można się wykończyć.
Dobrze mi się dziś spało, wygodnie i bez problemów.
Zbieram się zaraz z córką na bilans 2-latka. Ojjj będzie się darła bankowo.
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Czesc dziewczynki. Przepraszam ze mało sie udzielam
ale czytam Was nie myslcie ze nie
U mnie zaczeły sie remonty , narazie łazienka wiec niezły bajzel miałam
ale w piatek już konczą wiec wrzuce fotki w sobote jak ogarnę , bo jutro do pracy jade
.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i życze Wam dużo uśmiechów w ten pochmurny dzień

Pozdrawiam wszystkie mamusie i życze Wam dużo uśmiechów w ten pochmurny dzień

makota89
a ja mam zalecone lezenie i odpoczywanie ...jade zaraz tylko przypilnowac siostrzenca uspie go i sama bede lezec potem siostra wroci i jade do domku i bede lezec az do konca weekendu
a we wtorek mam przyjechac do gina z tym brzuchem
koniec szalenstw czas na odpoczynek
![]()
czyli jednak miałaś coś podobnego co ja...
ja co jakiś czas sobie posiedzę, a dziś już normalnie obiad będę robiła. mam nadzieję, że to nie jest jakiś mega wysiłek. Aż mi głupio, że jak wróciłam ze szpitala, to sama obiadów nie gotowałam, jakby mi ręce urwało :/ na chwilę obecną niech M. zmywa naczynia i odkurza, zakupy też może ogarnąć a z resztą trzeba zwolnić, aż do wizyty :/
wczoraj znowu kupiłam paczkę ubranek - myślę, że to na sam początek w zupełności wystarczy. obawiam się nawet, że kupiłam za dużo w rozmiarze 56-62, ale tanio wyszło, więc nie ma czego żałować. kolejne, większe rozmiary dokupię stopniowo, bo pewnie będzie na to czas
miłego dnia Wam życzę
ps. mówiłam Wam już kiedyś, że oglądam program K. Bosackiej O Matko! czytałam, że w piątek będzie powtórka programu o pakowaniu torby do szpitala - może komuś się przyda. jeszcze nie oglądałam, ale poprzednie widziałam
rozwala mnie trochę ten program, bo ona zachowuje się jak seksi mama, powtarzając, że ciąża to nie choroba i że nie dałaby rady leżeć plackiem i iść "ot tak" na zwolnienie. życie tymczasem okazuje się inne. jest wiele ciąż, z objawami tak uporczywymi, że trzeba leżeć plackiem albo iść na zwolnienie. także serdecznie jej gratuluję, że czuła się wspaniale...

Gosia i Bartek
bellina i KAtka ciekawe czy lepiej wyjeżdżać czy wjeżdżać do Wrocławia rano 
Małgorzatka zdrówka życzę.
Katka
Makota powinna jeszcze pamiętać iz niektórzy pracodawcy nie stwarzają warunków do pracy dla kobiety w ciąży i nie ma się wyboru. Hmmm tak myślę, że zaraz będzie podawana za przykład ciąża Anny Muchy i praca do końca plus wysoki obcas itd..
Małgorzatka zdrówka życzę.
Katka
Makota powinna jeszcze pamiętać iz niektórzy pracodawcy nie stwarzają warunków do pracy dla kobiety w ciąży i nie ma się wyboru. Hmmm tak myślę, że zaraz będzie podawana za przykład ciąża Anny Muchy i praca do końca plus wysoki obcas itd..
Ostatnia edycja:
malgorzatkar
taaa, ciąże celebrytek naprawdę można porównać do ciąż kobiet normalnie pracujących..pfff... jakby mi ktoś dawał po kilkanaście tysięcy za wyjście do sklepu czy imprezę, to też bym obcas założyła i full tapetę położyła, co by te 2 godziny się pouśmiechać
reklama
anastazi- ja już się zapisałam do szkoły rodzenia
Wybierając u nich położną zapłaciłam 100zł za siebie i męża za kurs 10 tygodniowy. Raz w tyg. szkoła i raz w tyg. ćwiczenia dla ciężarnych. Od początku wiedziałam, że do takiej szkoły się wybiorę, bo z dziećmi nie mam żadnego doświadczenia. Dobrze wiedzieć, czego się w ogóle można spodziewać.
Wczoraj byłam za to na Bezpiecznym Maluchu w Gdyni i bardzo polecam. Oczywiście są sponsorowani przez wiele firm więc trochę reklamy było, ale i parę pożytecznych informacji dało się wyłapać. Super ratownik od pierwszej pomocy. No i można wygrać fotelik max-cosi
Trwało to dość długo, więc weźcie sobie coś do przegryzienia, bo ja po 3,5h myślałam że padnę z głodu
Wczoraj byłam za to na Bezpiecznym Maluchu w Gdyni i bardzo polecam. Oczywiście są sponsorowani przez wiele firm więc trochę reklamy było, ale i parę pożytecznych informacji dało się wyłapać. Super ratownik od pierwszej pomocy. No i można wygrać fotelik max-cosi