reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

makota a wiesz może jaki jest koszt takich zajec i jak długo trwaja???

ja się zastanawiam czy nie zapisac się jak będę w Polsce na swieta.....w zasadzie będziemy ponad 3 tygodnie wiec może na jakies zajecia uda się wpaść i posluchac co i jak...bardziej interesowalyby mnie zajecia dotyczące jedynie porodu, co i jak, jak oddychać, kiedy jechać do szpitala itp....bo zajecia odnośnie opieki nad malcem to mam u poloznej u siebie w NO....:)

reklama
Ech, mi lekarz w pierwszej ciąży zabronił:-( Bo źle było z szyjką i skurczami i też leżeć musiałam. Teraz się zastanawiam czy jest sens, raz dałam radę bez SR, to może teraz też szkoda pieniędzy.. U mnie dziś matki boskiej pieniężnej, dobrze, bo jakoś kasa na koncie stopniała, a w domu wszystko się kończy.

Anastazi w trojmiescie jest tak, ze sa szkoly bezplate, bezplatne tylko dla ciezarnych a platne dla tatusiow i platne. Nie wiem w jakich cenach sa platne, bo szkoda mi kasy i nie biore ich pod uwage Nie wiem dlaczego, ale kiedy pisze na komorce, nie robia mi akapity. Niby enter dziala, ale po dodaniu posta wszystko sie zlewa

Elifito aaa ja myślałam, że to stare czasy a to teraz było! No fest... eh...
Anastazi ja nie idę na szkołę rodzenia bo ja już mam jeden poród za sobą i wtedy też nie chodziłam. Ale za to idę na warsztaty z karmienia piersią :tak: bo to jedyne co by mnie interesowało.

Katka nie daj się się tak traktować i leć po L4. Również z własnego doświadczenia Ci powiem, że Twoje poświęcenie zostanie szybko zapomniane (o ile w ogóle ktoś je sam zauważa). Nie ma sensu męczyć siebie i stresować dziecka!

Jagódka superowa kamizelka :)

Makota współczuję leżenia, dla mnie ten okres właśnie to najlepszy czas w całej ciąży i jestem najbardziej aktywna :)

anastazi ja się do szkoły rodzenia zapisałam już i zaczynam 21 marca. U mnie jest bezpłatna i trwa 10 tygodni, ale słyszałam, że są też takie co trwają np. 2 weekendy, więc na pewno też coś byś dla siebie znalazła. Ja muszę mieć zaświadczenie od lekarza prowadzącego, że mogę ćwiczyć, ale w razie gdyby stwierdził że to jednak nie wskazane, to mogę chodzić bez, po prostu będę się w czasie ćwiczeń tylko przyglądać :)

Hobbit a ja widzę, że Ty z Wrocławia - idziesz ze mną na warsztaty z karmienia piersią??? Kurde nikogo nie będę tam znać hehe. Ale się zawzięłam i chcę iść. 17 marca są.

Hobbit a ja widzę, że Ty z Wrocławia - idziesz ze mną na warsztaty z karmienia piersią??? Kurde nikogo nie będę tam znać hehe. Ale się zawzięłam i chcę iść. 17 marca są.

od 4 miesięcy już spod Wrocławia, ale mobilna jestem więc nie problem :) ile trwają te warsztaty i gdzie się odbywają? masz jakiegoś linka? :)

od 4 miesięcy już spod Wrocławia, ale mobilna jestem więc nie problem :) ile trwają te warsztaty i gdzie się odbywają? masz jakiegoś linka? :)

No ja też spod Wrocławia :-D Zaraz coś wynajdę i na priv Ci wyślę.
Poszedł priv :) daj znać. Kurde tak się nastawiłam, by tam iść mimo iż nikogo nie znam. Ale ciekawa jestem no i zależy mi.

Ostatnia edycja:
reklama
Hobbit mam nadzieje ze zdasz nam relacje jak było i jakie wrazenia:):):):) a co się cwiczy na takich zajęciach???bo myslalam ze to bardziej takie teoretyczne....

Do góry