kubusiowata
Aktywna w BB
Katka ja chociaż nie narzekałam na pracę ale na moją kierowniczkę od której jestem niewiele młodsza ale zawsze miała jakieś halo do mnie i zawsze ja robiłam za kogoś, tak więc jak się dowiedziałam że jestem w ciąży ( po w sumie 4 latach starań) to od 5 tc jestem na zwolnieniu
jutro minie 4 m-ce jak odpoczywam czuję się świetnie i nie tęsknię za pracą
wpadam do pracy tylko na plotki i jak muszę zanieść L4 heheh
A dzisiaj już jestem po posypaniu popiołem i zaczynam 40 dniowy post bez słodyczy
Normalnie myślałam że zemdleję w Kościele jakoś mi tak słabo było a sama byłam więc nie było fajnie na szczęście wytrzymałam i już jestem w domku 
Po południu jedziemy do castoramy żeby wszystko kupić potrzebne do remotu bo w poniedziałek mój M z wujkiem zaczynają działać juz się nie mogę doczekać ak skończą bo później zostanie tylko przyklejać naklejki które ja już kupiłam
Miłego słonecznego dnia Mamuśki
A dzisiaj już jestem po posypaniu popiołem i zaczynam 40 dniowy post bez słodyczy
Po południu jedziemy do castoramy żeby wszystko kupić potrzebne do remotu bo w poniedziałek mój M z wujkiem zaczynają działać juz się nie mogę doczekać ak skończą bo później zostanie tylko przyklejać naklejki które ja już kupiłam
Miłego słonecznego dnia Mamuśki