reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Wiatr&woda.
A ja trzymam kciuki za Ciebie!
Bądź silna i zawsze mniej nadzieje mimo że los nas często zawodzi.
Wiara czyni cuda.
Z wymazaniem Cie z listy poczekamy.
No i oczywiście jeżeli Ty tego chcesz.
Napisz nam jak bedzie po wtorkowej wizycie. I oczywiście jak chcesz to możesz z nami zostać. Decyzja należy do Ciebie. :)

reklama
Wiatr&woda. ja również jestem zdania ze powinnas być dobrej myśli...:) poki jest szansa nie ma co zle się nastawiac....:)od razu daj znac jak betka we wtorek:)no i kochana poki co nie opuszczaj nas:)

Dzien dobry
Witam sie z kawka I buleczka :) dzieci w szkole a ja sama w domku ale zaraz biore sie za sprzatanie buu
Dzieki za odp z paleniem a wiec wczoraj 0 a dzis zobaczymh bo ja mam tak ze pale wieczorem I wtedy wlasnie mnie strasznie ssie :)
Wiatr&woda mysl pozytywnie trzymam &&&&
Zazdroszcze wam tego usg niedlugo juz :( a ja pewnie w styczniu ehhh

blue oj cos wiem o tym....zresztą sama wiesz jak pisałam ze podnieśli nam z 5000 kr. na 8500 czynsz i to z miesiąca na miesiąc:):):)stad teraz załatwiamy wszystko do kredytu bo rata za dom wyniesie nas ok. 9000 kr. wiec roznicy już nie ma.....:) kochane dzięki za przypomnienie o usg.....wlasnie dzwoniłam i umowilam się na USG w Polsce na 23 grudnia:):):) ale cena zwalila mnie z nog....200 zl za usg 3d lub 4d...ale zapisałam się:):)

blue oj cos wiem o tym....zresztą sama wiesz jak pisałam ze podnieśli nam z 5000 kr. na 8500 czynsz i to z miesiąca na miesiąc:):):)stad teraz załatwiamy wszystko do kredytu bo rata za dom wyniesie nas ok. 9000 kr. wiec roznicy już nie ma.....:) kochane dzięki za przypomnienie o usg.....wlasnie dzwoniłam i umowilam się na USG w Polsce na 23 grudnia:):):) ale cena zwalila mnie z nog....200 zl za usg 3d lub 4d...ale zapisałam się:):)

No właśnie nam z 5ooo kr na 7ooo kr
Oczy zrobiłam, i odrazu dzwoniłam..
Maja prawo bo remont wykonany jest w całej kamienicy.
My jeszcze poczekamy, i byc może w przyszłym roku pomyślimy o kredycie i kupimy dom.. Taka sama opłata a bynajmniej płacisz na swoje. :/

Ja na usg poczekam jak mi powiedzą na pierwszej wizycie..
No ale 200 :szok:
To tu dodasz ze stówkę i wyjdzie Ci to samo.

reklama
to ja prócz braku okresu nie mam żadnych innych znaków ;) tak jak przy pierwszej ciaży, która była idealna, bez żadnych problemów, poród szybki ;) Ja siędze jak na szpilkach.. odetchnę chyba bardziej jak skończy się 3mc.. po ostatnich przejściach bardziej uważam, robię wszystko ale staram się obserwować ciało itp żeby wszystko mieć pod kontrolą!

co do seksu ;D to w pierwszej ciaży przez 9mc nic nie było, a teraz zaraz jak się dowiedzieliśmy wczoraj o dzidzi to było przytulanko ;) jeśli nie ma od lekarza przeciwwskazań to czemu nie, teraz czekam na wtorkową wizytę i zobaczymy :))

imiona już wybrane dawno Aleksandra bądź Artur / Igor ;)

Ostatnia edycja:
Do góry