Ada mamy ten sam termin
D
Ja tez czasem muszę coś dźwignąć w pracy. Na razie nie chce mówić, bo mam juz przykre doświadczenie i łatwiej mi było jak nikt nie wiedział. Pytałam dr o konkretne przykłady co musze czasem przenieść itp. to mówiła o ile nie jest to non stop to nic sie nie stanie, przynajmniej na początku nie muszę panikować. Ale jak po 12 tygodniu powiem w pracy to już nie będę tego tak dźwigać.
fajnie, że większość z nas będzie miała pierwsze usg w podobnym terminie. Ja będę miała 7-8 tydzień, co wypada na ostatni tydzień listopada/początek grudnia
LALECZKA793 kurcze, ciekawe co teraz? leki na ta toksoplazmoze całą ciąże czy to się da wyleczyć?
julia0903, itrusta, bakaalia witajcie i gratuluje
Mnie w pracy dziś tak szefowa wkurzyła, że pierwszy raz pomyślałam o wczesniejszym zwolnieniu zanim zacznie sie macierzyński... ech... a przecież teraz nie wolno nam się denerwować. Ale nie nawidze jak się tylko wymaga a nic nie da od siebie i nie widzi jak wiele ktoś wnosi do firmy. Widać szefowie tak mają, zawsze im mało..
haust super, cieszę się, że już po wizycie. Teraz trzeba założyć wątek z wizytami i zdjęciami z usg, pochwal się
blueberrry raz czy więcej odwiedziałaś "pana K"? gratuluje pozbycia sie nałogu
minisia ja dzis też (.) (.) ściskałam w pracy jak nikt nie widział
haha, ale czuję, że dopiero się rozkręcają.. u mnie mdłości dziś słabsze.. aż się wsłu****ę w siebie, są czy nie ma?
colę piję, ale teraz łyczek dla smaku, od czasu do czasu, palić nie paliłam. Trochę mnie serce ściska jak się idzie do szpitała położniczego a tam przed szpitalem same mamy z brzuchami i fają...
Kolorowych snów, dla niedawno z pracy wróciłam więc jeszcze się nie kłade.
Aaa mam pytanie, jak tam u was z seksem? Wstrzymujecie się do pierwszej wizyty?? Ja różnicę jaką zauważyłam to większa ochota i potem taki ból w podbrzuszu utrzymujący się po orgaźmie, na szczęście chwilę.