Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Ninja w szpitalu masz 2 szczepienia wzw i gruzlice. Szmaragd oprocz Polski mamy dziewczyny z UK, IRL, Szwecji i Norwegii. Czy wiesz tez jak wyglada tam sprawa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie o to pytam, czy mogę zrezygnować w PL z gruźlicy ? i tak jak pisze Szmaragd zaszczepić je później?Ninja w szpitalu masz 2 szczepienia wzw i gruzlice.
Wiem, wiem, ale my mamy takie łóże, że nam zajmuje 2/3 sypialniNinja wieksze lozko sie przyda w pozniejszym czasie. My mamy 120 cm i jak sie taki dupciol wepcha to brakuje juz miejsca. Nawet 20 cm robi roznice.
czesc dziewczyny ! sorry ze tylko o sobie ale od poniedzialku lekko bolalo mnie gardło to leczylam sie naturalnymi metodami ale przypomnialo mi sie ze dzien wczesniej bolala mnie glowa. W sumie od tamtego czasu codziennie tak lekko pobolewa i twierdze, ze to sa zatoki. Kataru nie mam ale co zrobic zeby tam sie cos ruszylo i byl ten katar i to zaczelo splywac bo bede sie meczyc z tym bolem do konca ciazy;/
Ninja w szpitalu masz 2 szczepienia wzw i gruzlice. Szmaragd oprocz Polski mamy dziewczyny z UK, IRL, Szwecji i Norwegii. Czy wiesz tez jak wyglada tam sprawa?
Tak to Ja ;-) tu masz linka koszulka ciążowa KOSZULKI CIĄŻOWE Z NADRUKIEM HIT (3880354612) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. widze ze teraz maja troszke inne wzory ale mysle ze którys Ci sie spodoba :-)makota choć Twoje zdarzenie nie było miłe to mnie rozbawiłaś bo wyobraziłam sobie ową kobietę w wymiocinach
blueberry przesłaniem dla kopacz powaliłaś mnie na łopatki
Julia i la luna nadal trzymam za Was kciuki.
Dzisiaj macie dzień mocnych tematów dziewczyny.
Laleczka mam pytanie masz linka do koszulki ciążowej z nadrukiem która kupowałaś na allegro?? Bo to Ty prawda?
Ja dzisiaj pół dnia gotowałam. Mój m pyta o co kaman a ja robiłam podwójny eksperyment- miałam ochotę na szpinak oraz na pieczarki ale w formie której zazwyczaj jadłam wiedziałam że mi nie wejdzie. Tym samym robiłam 2 roladki szpinakową i pieczarkową w cieście fancuskim. Przyszli sąsiedzi i nic nie zostałoA do tego sos czosnkowy. W rezultacie dosyć szybko się to robi. Dodatkowo była to próba na urodziny syna jak się rodzina zjedzie. Dzieć zamówił sobie zupę pomidorową. Zrobiłam trochę na pikantno- jak zawsze- i miksowana bo dodaję i paprykę i cebule i pomidory, a do tego na życzenie ryż i kleks jogurtowy. Pycha. Już wiem czego mi potrzeba- konkretnych smaków
Jednakże zmęczona jestem po stokroć i leżę.
Tym samym spokojnej nocki dziewczynki.
Ps. Tym razem nie widać Katki i jeszcze którejś dziewczyny..