U
użytkownik 902
Gość
Jagódka kolor super, włosy też bardzo ładne i chyba podatne na ukladanie?
Małgorzatka jakie bierzesz tabletki na żylaki? ja cyclo3fort.
Minisia ale kochana laleczka!
Ja dzisiaj na obiad mam kapuśniak
Dzisiaj wzięłam się za generalne porządki. Poukładałam w komodzie i innych szafach. Powiedziałam sobie, że codziennie coś będę robić![]()
Włosy po tym co przeszły - po dekoloryzacji 2 lata temu, więc końce jeszcze- są w tanie idealnym. Dosyć długo olejowałam, teraz jakoś mi się nie chce, ale pewnie miało to wpływ. Układają się dobrze, mam cienkie i bardzo gęste włosy, więc wszystko da się z nich zrobić;-) Jakieś półtora roku temu same siebie zaczęły falować, teraz im przeszło, ale ponad pół roku miałam fale na głowie - i w zależności od dnia loki albo proste, bo tylko zwinęłam w ślimak, a tu loki, a na szczotce jak ułożyłam to się prostowały;-)
CZeść dziewczyny dziś jak narazie czuje się lepiej.
jagódka - mnie to już całkowicie się rozregulował, nie mogłam zasnąć prawie do 3 w nocy a wstałam dziś przed 14, zdążyłam zjeść śniadanie, wyjść z psem, a tu już 15
Ojoj.. to już w ogóle do bani.. Ja przy dziecku i obowiązkach domowych bym tak nie mogła.
jagódka, bardzo ładny kolora jaki masz kolor oczu? ja od zawsze ciemne włosy, lubię zimne kolorki u siebie.
minisia, fajna malenka :-) to teraz potrzeba chłopczyka do pary ;-)
Oczy mam niebieskie, takie dosyć ciemne (sporo osób zwraca na nie uwagę, że niby taki ładny niespotykany kolor). Jako niemowlę bardzo długo miałam granatowe oczy i rodzice myśleli, że będę miała ciemne po tacie, jednak się wybarwiły na właśnie taki ciemny niebieski. Mama ma zielono-szare, brat szare. Dwóch moich dziadków niebieskie i to chyba po nich. Mój M ma brązowe i Klaudia ma kolor oczu po nim. A co do włosów to u mnie jest dziwnie, bo zimne kolory bardzo lubię i mi w nich dobrze - swoje mam takie mysie blond; jak malowałam na blond to zawsze był to zimny platynowy odcień, albo jakiś popiel, bardzo źle mi w ciepłym blondzie, rudości i zimne i ciepłe lubię, brązy raczej tylko zimne.
Odebrałam Klaudię z przedszkola, ma lekko rozcięty łuk brwiowy..pięknie jutro będzie na Dniu Babci i Dziadka wyglądać:/ Tak ćwiczyli jeden taniec, że się zderzyła z partnerem, dobrze, że okulary całe