reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Jagódka kolor super, włosy też bardzo ładne i chyba podatne na ukladanie?
Małgorzatka jakie bierzesz tabletki na żylaki? ja cyclo3fort.
Minisia ale kochana laleczka!

Ja dzisiaj na obiad mam kapuśniak :)

Dzisiaj wzięłam się za generalne porządki. Poukładałam w komodzie i innych szafach. Powiedziałam sobie, że codziennie coś będę robić ;)

Włosy po tym co przeszły - po dekoloryzacji 2 lata temu, więc końce jeszcze- są w tanie idealnym. Dosyć długo olejowałam, teraz jakoś mi się nie chce, ale pewnie miało to wpływ. Układają się dobrze, mam cienkie i bardzo gęste włosy, więc wszystko da się z nich zrobić;-) Jakieś półtora roku temu same siebie zaczęły falować, teraz im przeszło, ale ponad pół roku miałam fale na głowie - i w zależności od dnia loki albo proste, bo tylko zwinęłam w ślimak, a tu loki, a na szczotce jak ułożyłam to się prostowały;-)
CZeść dziewczyny dziś jak narazie czuje się lepiej. :-D

jagódka - mnie to już całkowicie się rozregulował, nie mogłam zasnąć prawie do 3 w nocy a wstałam dziś przed 14, zdążyłam zjeść śniadanie, wyjść z psem, a tu już 15

Ojoj.. to już w ogóle do bani.. Ja przy dziecku i obowiązkach domowych bym tak nie mogła.

jagódka, bardzo ładny kolor :tak: a jaki masz kolor oczu? ja od zawsze ciemne włosy, lubię zimne kolorki u siebie.
minisia, fajna malenka :-) to teraz potrzeba chłopczyka do pary ;-)

Oczy mam niebieskie, takie dosyć ciemne (sporo osób zwraca na nie uwagę, że niby taki ładny niespotykany kolor). Jako niemowlę bardzo długo miałam granatowe oczy i rodzice myśleli, że będę miała ciemne po tacie, jednak się wybarwiły na właśnie taki ciemny niebieski. Mama ma zielono-szare, brat szare. Dwóch moich dziadków niebieskie i to chyba po nich. Mój M ma brązowe i Klaudia ma kolor oczu po nim. A co do włosów to u mnie jest dziwnie, bo zimne kolory bardzo lubię i mi w nich dobrze - swoje mam takie mysie blond; jak malowałam na blond to zawsze był to zimny platynowy odcień, albo jakiś popiel, bardzo źle mi w ciepłym blondzie, rudości i zimne i ciepłe lubię, brązy raczej tylko zimne.

Odebrałam Klaudię z przedszkola, ma lekko rozcięty łuk brwiowy..pięknie jutro będzie na Dniu Babci i Dziadka wyglądać:/ Tak ćwiczyli jeden taniec, że się zderzyła z partnerem, dobrze, że okulary całe:p Dam jej obiad i jedziemy do fryzjera na 17.

reklama
Jagódka kolor super, włosy też bardzo ładne i chyba podatne na ukladanie?
Małgorzatka jakie bierzesz tabletki na żylaki? ja cyclo3fort.
Minisia ale kochana laleczka!

Ja dzisiaj na obiad mam kapuśniak :)

Dzisiaj wzięłam się za generalne porządki. Poukładałam w komodzie i innych szafach. Powiedziałam sobie, że codziennie coś będę robić ;)

te same mi przepisał i balsam lioton1000

jagodka ja przed swoją komunią bawiłam się świeczką i ogień odprysnął mi na buzię. Moja mama była bardzo zła i zawiedziona ale na zdjeciach wygląda to jak pieprzyk w stylu monroe ;) i jest dobra rodzinna anegdota na spotkania.
Co do włosów to obiecałam mężowi ze jak znajdę pracę z umową na stałe to się rudo przefarbuję ii teraz mi wypomina że słowa nie dotrzymałam. Ale po pierwsze lubię mój naturalny blond, latem mam nawet pasemka od słońca, po drugie walka z odrostami mnie pprzeraża. Z natury raczej leniwa jestem.

Mi termin z usg wyszedł na 15 lipca dziecko rośnie o tydzień szybciej, teraz ma prawie 9cm. Połówkowe mam na 28 lutego to będzie 19 tc i 3 dni (wg. Kalendarza po miesiączce ostatniej.

witam
juz jestem po amniopunkcji-bolalo niewiele raczej bylo to dziwne uczucie.......wyniki mam miec na 27-go,niestety wody mialam ciemne bo ciagle jest jakies krwawienie,mam sie oszczedzac ,dostalam antybiotyk iprogesteron
pozdrawiam

Oszczedzaj sie jak lekarz przykazal a my wszystkie trzymamy kciuki za dobre wyniki

reklama
Do góry