reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Julia witaj u nas:)

blueberrry no jasne ze mozesz zapytac. Pracuje w piekarnio-cukierni, jestem tylko pomocnikiem piekarzy na szczescie nie jest to moj zawod i nigdy bym takiego nie wybrala. :-)
Wstaje o 4 rano, na 5 do pracy,najpierw na dol do piekarni a potem na gore do cukierni, gdy jest potrzebna pomoc to dokanczam ciasta a jak nie to musze wszystko posprzatac,juz od dluzszego czasu meczy mnie ta praca ale teraz nie znienie bo sie nie oplaca zaczynac na nowo. Najmniej 200 godz w miesiacu a najwiecej mialam 240 h, wiec praktycznie codziennie juz tam nie wyrabiam i nie mam ochoty.

Dzien dobry kochane ja dzis bylam 2 razy w pracy a zaraz znow jade
W kazdym razie dzis czuje sie lepiej a moze poprostu nie mam czasu myslec :)
Malutka zostan z nami :**
Musze was poczytac bo mam zaleglosci :)
Witam nowa mamusie rowniez:)

Julia0903 witaj!
Ja tez jeszcze nie byłam na wizycie, dopiero jest przedemną..
Wiec nie jesteś sama, bo większość z nas czeka na pierwszą wizytę jeszcze. :)

Ada to faktycznie dużo pracujesz w miesiącu :szok:
Naprawdę uważaj na siebie w tej pracy. :)

Cześć dziewczyny :)
Mogę do was dołączyć??
Termin na połowę lipca.
U mnie już pierwsza wizyta potwierdzająca ciążę za mną. Kolejna 19.11.
Siedzę sobie w domku na L4 już.
Powiedzcie dziewczyny pobolewa was brzuch?? Mnie praktycznie od samego początku pobolewa tak typowo okresowo, poboli chwilkę i przestaje, Czytałam, że to normalne ale gdzieś tam mały niepokój jest.
Fajnie, że istnieje takie forum :)

witam nowe ciężaróweczki :-)

ada, uważaj z tymi ciężarami i nie przemęczaj się.

moja beta z dzisiaj to 135, we wtorek pierwsza wizyta u lekarza.

jak zrobić suwaczek? i gdzie go wkleić?

reklama
Do góry