reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

hej, ja po pracy i lezakuje wlasnie.
Mdlosci mnie zaatakowaly dzis na calego, od sniadanie nic nie jadlam bo nie moge............
Ale zaraz cos w siebie wmusze,bo burczy w zoladku.

Co do smarowania sie to w pierwszej ciazy smarowalam tylko oliwka i na brzuchu nie mam zadnego ,za to nie smarowlam tylka i ud ,i tam wlasnie wyszly,ale sa juz blade.Teraz musze dobrze sie za to wziasc.Polecam nowy balsam pod prysznic z Nivea,bardzo fajny a potem jeszcze dodatkowo oliwke aplikuje,choc w sumie nie ma takiej potrzeby.

blueberrry w chwili obecnej moj termin to 7 lipca, choc w niektorych kalkulatorach wychodzi 3-4,jednak ja obstawiam na 7go.

W pracy chyba sie domyslaja ze moge byc znow w ciazy bo zaczelam prosic o pomoc w noszeniu i dzwiganiu i co chwile latam do kibelka.
Z jednej strony chciala bym juz powiedziec bo zdarza sie tak ze nikogo nie ma w poblizu i jednak musze przytaszczyc 25cio kg mieszanki do chleba,itd, ale z drugiej boje sie ze moze byc cos nie tak z fasolka i dobilo by mnie znow te falszywe wspolczucie z ich strony.

Maz wzial core na basen bo ma dzis wolne a ja moge odpoczac, choc nie tak do konca, bo zaraz musze sie zabrac za upieczenie biszkoptu i ulepienie na szybko jakiejs figurki, na sobote mam zamowienie ,nie lubie gdy ludzie budza sie na ostatnia chwile .

malutka udanej podrozy i daj nam potem znac u ciebie

reklama
Ada
Wpisze Cie, a potem lub jutro.
Mdłości dały sie we znaki i leże, operując telefonem.. A wygodniej jest mi poprawiać listę na komputerze.

Widzę ze tez lubisz organizacje i plan, a nie chaos. Chyba najgorszy jest ten moment kiedy nagle jak po diable coś lub ktoś zakłóci grafik :)

Odpocznij choć trochę.
I nie przemęczaj sie.
I lepiej nie dźwigaj tyle kochana, bo to nie za dobrze! ;)

staram sie nie przemeczac ale w mojej pracy to niestety czasem nie wykonalne, choc bardzo uwazam i teraz np podniesienie wiadra by umyc podlogi zajmuje ok minuty by czasem za szybko nie dzwignac do gory.

Mam nadzieje ze te 4ry tygodnie szybko zleca bez zadnych niespodzianek i wkoncu sie dowiem co z fasolka.

Aby ten czas szybko zleciał, ja tez czekam na wizyte i tylko patrzę na dni w kalendarzu. ..
A jeżeli moge zapytać to gdzie pracujesz?

Czesc dziewczynki:-D Ja dzis wolne , wiec tak jak zaplanowałam zrobiłam gołabki :-) i własnie sie zajadam;-). Odebrałam dzis wyniki :-( i niestety toxoplazmoza wyszła mi pozytywna:-(. Norma do 30 a Ja mam 211,4:no:. Juto do gin ide z nimi wiec zobaczymy co mi powie. Martwie sie bo tyle sie czyta. Co do kremow, hmm smaruje sie oliwka Bambino i balsamem tak jak przy córce i mysle ze chyba sie skusze na te polecane przez Was:tak:. Witam nowe mamusie:-)

reklama
Do góry