reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Zaraz poczujesz :tak: możesz mieć łożysko na przedniej ścianie i wtedy nie poczujesz wcześniej.

jak ja juz sie doczekac nie moge i moj tez juz mowi do brzuszka kiedy wreszcie zacznie kopac :)
jeszcze 2 tyg i na bank ...to bedzie kolejny sygnal dla mnie czy wszystko jest ok ..bede spokojniejsza jak bedzie kopalo :):tak:

reklama
Ja już też sie nie moge doczekać, ale przyznam że czasami mam wrażenie, uczucie jak by tych motylkow w brzuchu, ale nie jestem pewna czy to jelita czy to bąbelek. :)

elifit powaznie? ja jeszcze nie czuje mojej kruszynki :(
ja tez juz czuje, takie smyranie od srodka po prawej stronie, troszkę niżej pępka.
Jeszcze troszkę i Ty poczujesz :)

Blueberry, mnie ostatnio gin pokazywal, gdzie mam jelita i wieczorami czuje jak mi "jeżdżą" nisko po lewej. Dzieciaczka mam po prawej i troche inne uczucie to jest :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny wszystkie z szefami ....dolaczam dzisiaj do Was :-( nie wiem kto ich wymyslil...moj wie od grudnia, ale dzisiaj przeszedl samego siebie...szkoda gadac, aby to opisywac...caly czas pracuje i jestem zla, ze nie wzielam l4 od 2/01 jak mialam wizyte :-( gin jest dopiero w czwartek, jakos musze wytrzymac...
co za ludzie, okazuje sie, ze pracownik w ciazy jest traktowany jak wrog, niewazne ile w danej firmie pracujesz (ja 9 lat pracy w pelnym zaangazowaniu i wypelnianiu obowiazkow) :-(

Hubson
Dzieki. ;)
No przyznam sie, ze odczuwam inne uczucie niż jelita, ale nie chce mowić ze napewno juz cos czuje bo na 100 % nie wiem. Ale napewno doczekam sie tego dnia kiedy będę mogła oznajmić mężowi, jak sie maleństwo rusza. :)

A teraz walczę z kaszlem.
Dziad przyszedł i odejść nie chce. :/

EDIT
Wiola tule mocno!
Aż ciarki przechodzą jak czytam z jakimi ludźmi macie doczynienia.
Co za barany! :/

Ostatnia edycja:
Hubson
Dzieki. ;)
No przyznam sie, ze odczuwam inne uczucie niż jelita, ale nie chce mowić ze napewno juz cos czuje bo na 100 % nie wiem. Ale napewno doczekam sie tego dnia kiedy będę mogła oznajmić mężowi, jak sie maleństwo rusza. :)

A teraz walczę z kaszlem.
Dziad przyszedł i odejść nie chce. :/
jak maluch jeezcze troszkę podrośnie bedziesz wiedziala, że to właśnie to.

u mnie kolejny dzień meeega kataru, do tego zatkało mi uszy, oczy mi łzawią i nos juz mam cały podrażniony od chusteczek. Apetytu jeszcze bardziej brak i przez te 3 ostatnie dni straciłam 1 kg, więc teraz ważę mniej niż przed ciążą.

Co do rośnięcia piersi - rośnijcie moje maleńkie, rośnijcie :-D, i błagam zostańcie już w tej postaci ;-).

Współczuję Wam przejść z szefostwem, moje dopiero przede mną, ale postanowiłam się nie stresować.

Ale zazdroszczę dziewczynom, które czują już ruchy!!! super!!!!

Cześć :-) współczuję wam jazd z szefostwem :-( jednak są ludzie i ludzie, niestety :-(
trzymam kciuki za dziewczyny badane w tym tygodni :-) sama czwartku nie mogę się doczekać :-)

reklama
Też już chciałabym poczuć coś, bo na razie taka mało realna ta ciąża jedynie jak widzę maleństwo na usg.

Dziewczyny bardzo przykro mi z ta waszą pracą, że tak wychodzi:( Mi nawet do głowy nie przyszło żeby się martwić, chociaż mam umowę do końca maja. Moja firma jest częściowo państwowa, w samym Krakowie jest ponad 200 osób i moja nieobecność nie wpływa na nic więc nikt się nie czepiał, a wręcz przeciwnie kierowniczka mi kazała dbać o siebie, od początku jestem na l4 bo dojazdu mam 120 km pociągiem, a ginekolog bez problemu mi zwolnienie pisze.

Ostatnia edycja:
Do góry