reklama
Ale to są wymiary na zewnątrz..75x32 ma ta gondola w środku
wystarczajaca ponoc chyba ze urodze 5kg dziecko to bedzie problem
Hubson
Fanka BB :)
Piszecie tyle i tak fachowo o wozkach. Czuje sie jakbym pierwszy raz w ciazy byla. Jednak przerwa 10-letnia to strasznie dlugo. Tyle sie pozmienialo w ciazowym i wozkowym ( i pewnie nie tylko) swiecie. Dzieki temu, ze piszecie, dowiem sie czegos nowego :-)
Gosia i Bartek
Co do wózków to moja marita wg producenta ma :
Dane techniczne:
Plus jest taki, że w niektórych sklepach można przymierzyć wózek do bagażnika. Naprawdę warto
Dane techniczne:
- długość 1020 mm
- szerokość 599 mm
- długość wewnętrzna gondoli 820 mm
- szerokość wewnętrzna gondoli 370 mm. Mam syna z lutego. Z wielkim śpiworem i betem spokojnie się mieścił.
Plus jest taki, że w niektórych sklepach można przymierzyć wózek do bagażnika. Naprawdę warto
A dla mnie wózki to czarna magia 
Chociaż ostatnio oglądaliśmy sporo i widze różnicę np. w fotelikach. Zaskakujące jak niektóre mają mało "obicia" po bokach i wydają sie byc tak mało bezpieczne. Wiec jeśli chodzi o fotelik już wiem na co patrzec. W 3 w 1 zauwzyłam ze niektore po zamontowaniu np. fotelika albo spacerowki bardzo się trzesa nie sa tak stabilne jak np. z gondola. Wszystko zalezy chyba od tego calego punktu gdzie sie wpina dane częsci.
Chcialam 3kołowy ale pisałyscie ze sie nie sprawdza a ja wolalabym cos latwiego w prowadzeniu
Dziś powiedziałam koleżankom w pracy, uściskały, wycałowały i mówia ze obstawiały czy jestem w ciazy czy nie jestem.
) No coz widac juz wkoncu wiec albo sie roztylam albo w ciazy. Tylko zaskoczone ze to juz tak pozno a dopiero mowie.
Do tego moja mama, siostra, jedna znajoma wymyslala ze to niemozliwe zeby bylo znac plec. Ze za wczesnie. Co ja sie bede klocic ze w dzisiejszych czasch mozliwosci i sprzet lekarzy jest innej jakosci i obraz nie jest czarna plama na monitorze. Troche mnie to wkurza bo dochodzi to do mnie od osob trzecich a nie od samych zainteresowanych. Przeciez sobie nie wymyslam.
A co do dupka to chyba tez zostawie sobie 3 tab wiec jutro wezme ostatnia.
Chociaż ostatnio oglądaliśmy sporo i widze różnicę np. w fotelikach. Zaskakujące jak niektóre mają mało "obicia" po bokach i wydają sie byc tak mało bezpieczne. Wiec jeśli chodzi o fotelik już wiem na co patrzec. W 3 w 1 zauwzyłam ze niektore po zamontowaniu np. fotelika albo spacerowki bardzo się trzesa nie sa tak stabilne jak np. z gondola. Wszystko zalezy chyba od tego calego punktu gdzie sie wpina dane częsci.
Chcialam 3kołowy ale pisałyscie ze sie nie sprawdza a ja wolalabym cos latwiego w prowadzeniu
Dziś powiedziałam koleżankom w pracy, uściskały, wycałowały i mówia ze obstawiały czy jestem w ciazy czy nie jestem.
Do tego moja mama, siostra, jedna znajoma wymyslala ze to niemozliwe zeby bylo znac plec. Ze za wczesnie. Co ja sie bede klocic ze w dzisiejszych czasch mozliwosci i sprzet lekarzy jest innej jakosci i obraz nie jest czarna plama na monitorze. Troche mnie to wkurza bo dochodzi to do mnie od osob trzecich a nie od samych zainteresowanych. Przeciez sobie nie wymyslam.
A co do dupka to chyba tez zostawie sobie 3 tab wiec jutro wezme ostatnia.
cześć dziewczyny 
Wątek wózkowy by się przydał dla niedoświadczonych mam, takich jak ja
My musimy kupić wszystko od podstaw, brak malucha w rodzinie i wśród bliskich znajomych, od których moglibyśmy cokolwiek dostać, moja siostra ma 5-letnią córkę i już dawno pozbyła się wszystkich rzeczy dla niemowlaka....
Mnie niestety też męczą wzdęcia i czuję się okropnie
dziś zjadłam paczkę śliwek suszonych, dwa jogurty i jak narazie nic, poczekam do jutra, jeśli nie pomoże to chyba będę musiała udać się do apteki.

Wątek wózkowy by się przydał dla niedoświadczonych mam, takich jak ja

Mnie niestety też męczą wzdęcia i czuję się okropnie

Hubson
Seorise, mam podobnie, szczegolnie dzis, od 4 dni sie zbieralo i dzis dostalam takiego zaparcia, ze chodzilam wpol zgieta i tez sliwki, ani kefir, ani jogurt nie pomogly. Wzielam nospe, zeby chociaz troche bolec przestalo. Jutro ide po espumisan, skoro mozna.
na zaparcia wzdecia szklanka przegotowanej wody z miodem !Seorise, mam podobnie, szczegolnie dzis, od 4 dni sie zbieralo i dzis dostalam takiego zaparcia, ze chodzilam wpol zgieta i tez sliwki, ani kefir, ani jogurt nie pomogly. Wzielam nospe, zeby chociaz troche bolec przestalo. Jutro ide po espumisan, skoro mozna.
reklama
Hubson
dzieki, sprobuje.na zaparcia wzdecia szklanka przegotowanej wody z miodem !