Katka***
Fanka BB :)
Czekajcie aż się zaloguję na chat Medicover i spytam lekarza - o ile nie będzie dużej kolejki. I Wam napiszę co mi o Apapie powiedział.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy żaden lekarz mi nie powiedział, że paracetamolu nie można. Wręcz przeciwnie, że jeśli już mam coś wziąć to tyko paracetamol. Twierdzi tak i ginekolog i kilku internistów i lekarze w szpitalu na patologii. Wiadomo, że jak nie trzeba, to lepiej go nie brać, ale jak ktoś ma 39 stopni gorączki to czym ma ją zbijać?! Taka temperatura jest niebezpieczna dla dziecka i jedyne wyjście to wziąć tabletkę. Przecież nikt nie łyka leków jak cukierki
La luna, nie wiem, co jeszcze napisac, zeby Cie pocieszyc, bo na pewno jestes mocno zdenerwowana.... caly czas mocno wierze, ze bedzie w porzadku!
Kum, amniopunkcja pomaaga wykrywac takie wady jak rozszczep kregoslupa - nie bede sie wyklocac, ale bede sie upierac przy swoim :-)
Amniopunkcja | NetMama.pl
Niestety, albo i stety, strach o dziecko bedzie w nas trwal od poczecia do naszego konca :-)
Czekajcie aż się zaloguję na chat Medicover i spytam lekarza - o ile nie będzie dużej kolejki. I Wam napiszę co mi o Apapie powiedział.
Hubson tak pracuję w szkole, a mianowicie w oddziale przedszkolnym.
No to faktycznie mozesz sie zmeczyc w takiej pracy, pojdziesz wczesniej na zwolnienie? Ja mialam pracowac do ferii, u mnie od 17 lutego, ale nie dam rady. Za duzo nerwow czasami kosztuje mnie ta praca i zdalam sobie sprawe, ze nie warto... naprawde nie jestesmy niezastapione.