reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Minisia . Dokładnie tak jak napisałaś . I to sie wszystko tak czekaaa ... Oj . Dobrze ze ja już niedługo w pl . No i trzymajcie kciuki ! Jutro tescik czy wszystko dobrze pomimo krwawienia .... Boje sie :(

reklama
Minisia , nie byłam bo wiem ze nikt w ciagu tyg mi nie zrobi usg . A jadę do pl w niedziele wiec raczej zostanę w pl do końca pierwszego trymesttu . Jestem na luteinie... I bardzo złe wspominam lekarzy w UK .

A czemu jestes na luteinie jak nie bylas jeszcze u lekarza? Sorki za pytania moze glupiutkie ale tak sie zastanawiam..
Zycze ci aby wszystko bylo dobrze I napewno w pl wszystkiego sie dowiesz ja do pl sie nie wybieram :( najw tu wiosna do ol ginekologa 2h samochodem odemnie

Bo już raz poronilam wiec zabezpieczyłam sie lekami z pl od mojego lekarza . Jak tylko dowiedziałam sie ze jestem to odrazu zaczęłam brać .. Na drugi dzien krwawienie :( teraz już mało ale nadal ... Boje sie
Ze to może być koniec :(

Bo już raz poronilam wiec zabezpieczyłam sie lekami z pl od mojego lekarza . Jak tylko dowiedziałam sie ze jestem to odrazu zaczęłam brać .. Na drugi dzien krwawienie :( teraz już mało ale nadal ... Boje sie
Ze to może być koniec :(

Malutka miejmy nadzieje ze dzidzi silne i zostanie w Tobie i bedziemy razem trwac do lipca razem:*

Anilawe
Super, że u Was w rodzinie tak sie złożyło. Piękna niespodzianka!

Malutka
Nie bój się. Bedzie dobrze! Zobaczysz.
Najważniejsza jest wiara i nadzieja.
Trzymam kciuki aby wszystko u Was sie ułożyło, co jest najważniejsze!

Minisia
Wszystkiego najlepszego.
Zdrowia, szcześcia, pomyślności!
Pociechy z dzieci i dużo miłości!

Go.sia
Witamy w naszym gronie.
Rozgość się.
Jutro dopisze do listy. :)

reklama
Do góry