reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
anulka ale to my same mamy stworzyć to pod-forum, czy Moderatorzy je nam utworzą?
gdyby nie temperatura i pozytywne testy ciążowe to nie uwierzyłabym, że jestem w ciąży, czuję się rewelacyjnie (tfu tfu obym tego w złą godzinę nie powiedziała )
nie chce mi się spać, wręcz przeciwnie, zawsze byłam mega śpiochem a teraz budzę się ok 5-6 kompletnie wyspana
cycuchy mi urosły, są cieżkie, bolą jak je naciskam no i sutki zrobiły się barrrrrrdzo wrażliwe, stanik mi przeszkadza a nie daj Boże potarłabym je ręcznikiem po kąpieli
brzucho lekko pobolewa od czasu do czasu, dziś akurat częściej kłuje mnie po lewej stronie.
ale to wszystko to pikuś, za każdym razem jak coś mnie zaboli to mam uśmiech od ucha do ucha bo każdy objaw to dobry objaw bo przypomina mi, że wreszcie się udało!!!! :-) :-) :-) Przez rok i dwa miesiące starań doszukiwałam się potencjalnych objawów ciążowych i miałam ich więcej niż teraz, hehe
ps. kiedy mówiłyście o ciąży? i komu? tylko najbliższym, czy dalszej rodzinie też? w pracy kiedy powinnam powiedzieć?
gdyby nie temperatura i pozytywne testy ciążowe to nie uwierzyłabym, że jestem w ciąży, czuję się rewelacyjnie (tfu tfu obym tego w złą godzinę nie powiedziała )
nie chce mi się spać, wręcz przeciwnie, zawsze byłam mega śpiochem a teraz budzę się ok 5-6 kompletnie wyspana
cycuchy mi urosły, są cieżkie, bolą jak je naciskam no i sutki zrobiły się barrrrrrdzo wrażliwe, stanik mi przeszkadza a nie daj Boże potarłabym je ręcznikiem po kąpieli
brzucho lekko pobolewa od czasu do czasu, dziś akurat częściej kłuje mnie po lewej stronie.
ale to wszystko to pikuś, za każdym razem jak coś mnie zaboli to mam uśmiech od ucha do ucha bo każdy objaw to dobry objaw bo przypomina mi, że wreszcie się udało!!!! :-) :-) :-) Przez rok i dwa miesiące starań doszukiwałam się potencjalnych objawów ciążowych i miałam ich więcej niż teraz, hehe
ps. kiedy mówiłyście o ciąży? i komu? tylko najbliższym, czy dalszej rodzinie też? w pracy kiedy powinnam powiedzieć?
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
To supcio:-) ja na 1 wizyte szłam z sercem na plecach a po wizycie totalna EUFORIA:-) i radosc ze jest i jeszcze pierwsze zdjecie z USG ......Cudowne:-) Trzymam kciukasy za wizyteTo teraz rozumiem Laleczka
Ja wlasnie sie umowilam do lekarza na srode 13go 9:35
U mnie wiedza mojego rodzice I kilka kolezaneknna ta wspaniala wiadomosc czekaja moi rodzice I dzieci czyli rodzenstwo ale to jeszczs troszke mysle ze po usg chyba ze wczesniej nie wytrzymam
W pracy nie wiedza
A tatus dowiedzial sie poprzez paczuszke z bucikami i testem
W pracy nie wiedza
A tatus dowiedzial sie poprzez paczuszke z bucikami i testem
A
Anulka198424
Gość
Karolka jak juz bedziemy przeniesione kazda bedzie mogla zalozyc podfora o czym tylko chce zdjecia ubranka wozki imionka itp
U mnie wiedza moi rodzice i brat a z mojego strony tez rodzice i siostra jego...aha i wie jedna moja ciocia bo mama jej powiedziala bo radzila sie co do pogrzebu...ale to ze nie bylam dziadzi zobaczyc w grabarce mysle ze inni moga cos podejrzewac...ja nie bede sie spieszyc z powiadomieniem ich dopiero koncem 1go trymestru...no chyba ze mama moja nie wytrzyma
U mnie wiedza moi rodzice i brat a z mojego strony tez rodzice i siostra jego...aha i wie jedna moja ciocia bo mama jej powiedziala bo radzila sie co do pogrzebu...ale to ze nie bylam dziadzi zobaczyc w grabarce mysle ze inni moga cos podejrzewac...ja nie bede sie spieszyc z powiadomieniem ich dopiero koncem 1go trymestru...no chyba ze mama moja nie wytrzyma
Ostatnio edytowane przez moderatora:
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
U mnie wie tylko maz i tesciowa ktorej musiałam powiedziec bo juz wymyslała zeby jej umyc okna po remoncie a ja ze nie a ona ze jej odmawiam. Dopiero po usłyszeniu co i jak zdziwienie .... i tekst acha :-) hehe dosmiałam sie z jej miny.anulka ale to my same mamy stworzyć to pod-forum, czy Moderatorzy je nam utworzą?
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
ok, dzięki za odpowiedź!
reszcie rodziny powiem chyba na święta, no chyba, że nie wytrzymam to powiem po wizycie u Gina.
dziewczyny w którym tygodniu można najwcześniej usłyszeć serduszko?
reszcie rodziny powiem chyba na święta, no chyba, że nie wytrzymam to powiem po wizycie u Gina.
A
Anulka198424
Gość
ok, dzięki za odpowiedź!
W 6 tyg juz zaczyna bic
reklama
W 6 tyg juz zaczyna bic
Oooo...