reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Hej ja juz po dentyscie z mloda I musze wam pow.ze byla bardzo dzielna,co prawda pokrzykiwala I poplakala sie podczas rwania ale zastrzyk zniosla dzielnie!

Ja tez mam Mateusza I tez z lipca na dodatek urodzil sie w imieniny mojej mamy wiec jak dobrze pojdzie to babcia bedzie miala 2 wnukow w prezencie :) a ja mam 6go wiec kto wie na kogo ta przyjemnosc przypadnie :)

Poza tym wladnie zaladowalam ta aplikacje na telefon I narazie nie wiem o co chodzi haha

reklama
hej dziewczyny!

widzę, że przybywa Lipcówek 2014, faaajnie!!!

powiedzcie mi, dlaczego nie mam takiego pod-forum jak inne przyszłe mamy z innych miesięcy?
może założymy coś takiego? i tam będziemy pisać o naszych wizytach u lekarza, o zakupach, objawach itd, wszystko będzie w osobnych watkach, wtedy łatwiej będzie znaleźć to co nas interesuje.

co o tym sądzicie?

Ja tez korzystam w telefonie tylko denerwuje mnie to ze nie widze waszych sygnaturek (w poprzednich wersjach programu były widoczne) i zeby je zobaczyc musze wejść na stronę.

hej dziewczyny!

widzę, że przybywa Lipcówek 2014, faaajnie!!!

powiedzcie mi, dlaczego nie mam takiego pod-forum jak inne przyszłe mamy z innych miesięcy?
może założymy coś takiego? i tam będziemy pisać o naszych wizytach u lekarza, o zakupach, objawach itd, wszystko będzie w osobnych watkach, wtedy łatwiej będzie znaleźć to co nas interesuje.

co o tym sądzicie?

Tak, to nieuniknione:) Pisałam juz o tum wczesniej.

Maluta krwawisz? A pierwszy test mialas pozytywny? Trzymam kciuki!!!

Pola a ty tez masz jakies obawy ze tak mierzysz ta temp??

Pytam z ciekawosci bo w sumie nigdy temp nie mierzylam to raz a dwa wole wiedziec na co ewent zwracac uwage jak cos ..

reklama
Minisia, ja mierze temp odkąd pamietam :) od zawsze mam nieregularne cykle i tylko w ten sposób jestem w stanie ocenić jak funkcjonuje mój organizm.
Wiem ze teraz juz teoretycznie powinnam przestać mierzyć ale mierze z przyzwyczajenia. W pierwszej ciąży mierzylam do końca pierwszego trymestru

Do góry