reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Merry Christmas! ! Wesolych Swiat! ! Kochane mamusie:tak:

2013-12-24 14.50.01.jpg

Załączniki

• 2013-12-24 14.50.01.jpg
    2013-12-24 14.50.01.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
I ja zycze Wam wszystkiego najpiekniejszego z okazji swiat :-)

Ja jestem dzis troche podminowana, bo zle wyszedl mi wskaznik tarczycy (nadczynnosc) i musze pilnie szukac endokrynologa :(
Poza tym, dzis wreszcie udalo mi sie dodzwonic do poradni gen.i wizyte mam umowiona dopiero na 17 stycznia. Chyba troche za pozno, prawda? Przy usg prenatalnym 30.12...
Jakos niewesolo mi :/

Cześć,

mam nadzieję, że Święta upływają Wam w spokoju, radości oraz rodzinnej atmosferze :-) Ja przetrwałam pierwszą Wigilię u siebie (rodzice + teściowie i rodzeństwo), dziś mamy luzy sami (rodzice jedni i drudzy pracują niestety), a jutro kolejni goście - dalsza rodzinka.

I ja zycze Wam wszystkiego najpiekniejszego z okazji swiat :-)

Ja jestem dzis troche podminowana, bo zle wyszedl mi wskaznik tarczycy (nadczynnosc) i musze pilnie szukac endokrynologa :(
Poza tym, dzis wreszcie udalo mi sie dodzwonic do poradni gen.i wizyte mam umowiona dopiero na 17 stycznia. Chyba troche za pozno, prawda? Przy usg prenatalnym 30.12...
Jakos niewesolo mi :/

Hubson a miałaś może robione coś więcej niż TSH? Mi pierwotnie wyszło bardzo dużo poniżej normy i w poniedziałek powtarzałam razem z fT3 i fT4. TSH wyszło tak samo, ale fT3 i fT4 w normie, więc mi endokrynolog powiedziała, że taka sytuacja może się zdarzyć w pierwszym trymestrze ciąży i to nie jest nadczynność tarczycy.

W poniedziałek miałam prenatalne. Pomiary USG w normie, czekam na wyniki PAPP-y, ale ze względu na mój wiek (<30) i pomiary nie powinno być nic zaskakującego. Teraz czekają mnie najgorsze 2 miesiące stresu czy sytuacja się nie powtórzy.

Od piątku zmagam się też z choróbskiem i załapałam strasznego doła, bo w poprzedniej ciąży schemat był dokładnie ten sam tyle, że dopadło mnie w 15tc a nie tak wcześnie jak teraz. Ale co ma być to będzie...

Wagowo -2kg, ale poprzednio też do 5m-ca się mniej więcej ten sam poziom utrzymywał :-)

HOBBIT kobieto opanuj się. Przestań porównywać tą ciążę do poprzedniej. KAŻDA CIĄŻA JEST INNA. Wyluzuj kobietko. Dziecko już ma zdolność odczuwania twoich uczuć. Chcesz się martwić 2 miesiące? Ciesz się każdym dniem. I glowa do góry. nie myśl co ma być to będzie tylko BĘDZIE DOBRZE.
trzymaj się :)

Dziewczyny, które są w ciązy z 3 dzieckiem. Czy tez tak macie, że wszyscy na wiadomość o ciąży pytają czy planowane :-D juz mnie to denerwuje, przeciez naprawde wiem jak unikać ciąży i jak w nią zajść i czy to takie dziwne że 3 dziecko jest wyczekane i zaplanowane?

reklama
Do góry