reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
:szok:Witam Was mamusie;-) i Kasiulę27:-) napisz cos wiecej o sobie:tak:
Jagódka wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń, duzo zdrówka dla Ciebie i bobaska :wink: a tort mniam mniam normalnie teraz bym go wcieła ;-) Hubson Ty spod Koziorożca jak moj M i brat heh pewnie bardzo uparta jestes :-) Gosia i Bartek śpij jak tylko Twój organizm sie tego domaga ja 2 mies. temu tak spałam a teraz o 23 biednie mi spac ale to dopiero mam tak od tygodnia;-) Sokoja u mnie z rodziny juz wiedza o ciazy a do pracy kupiłam taka koszulkęKOSZULKA CIĄŻOWA FUN KOSZULKI CIĄŻOWE Z NADRUKIEM (3716766044) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nr 29 z dopiskiem w lipcu :-) i w ten sposob sie dowiedza a ze to sklep na wsi to nowina pójdzie lotem błyskawicy :-D:-D:-D Minisia piszesz o wątku zamknietym i liscie
Poprosze was o stworzenie listy osob ktore najczesciej sie udzielaja I ktore chcemy aby mialy dostep do watku zamknietego..otrzymalam odpowiedz I jak tyljo takowa lista powstanie watek zostanie dla nas zalozony :)
Czyli my mamy spisac osoby i Ty je podasz moderatorowi? A hasło kazdej z osobna prześlesz na wiadomośc czy jak ??? Sorki ale jakos nie moge zatrybić :zawstydzona/y:
Ja dom cały sprzątniety heh podziwiam sie bardzo:szok: wczoraj z młodą zrobiłysmy 178 uszek bo obiecałam tez mojej pracownicy :-D i M zapragnął galaretek wieprzowych wiec zrobiłam ich 30 hehe , zamarynowałam tez boczki i karczek które teraz sie pieką az mi ślinka leci wiec skoczę po świeży chlebuś bo napewno bede szamac jak bedzie gotowe :-D i duuzooo musztardy mniam. Powiedzcie czy Wy też jestescie non stop głodne ???? Ja bym cały czas jadła i za godz znów głodna :happy2: Buziaczki dla Was

Ostatnia edycja:
Laleczka super pomysl z koszulka...hasla nie bedzie kazda z listy automatycznie bedzie miala wejscie otwarte ..dla pozostalych osob z poza listy bedzie niedostepny. Tak my tworzymy liste do moderatora :)

Laleczka super pomysl z koszulka...hasla nie bedzie kazda z listy automatycznie bedzie miala wejscie otwarte ..dla pozostalych osob z poza listy bedzie niedostepny. Tak my tworzymy liste do moderatora :)
Dziękuje za odp. Ciekawa byłam jak to wygląda hehe a nie mogłam jakos poskładac bo normalnie od jakiegos czasu jestem nie kumata ihihih :-D Czyli kazda ma podawac nicki tu na tej stronie czy gdzie????

Ostatnia edycja:
No mysle ze osoby ktore sa codziennie I udzielaja sie duzo ..jednym slowem znamy sie juz troszke to powinny znalezc sie na liscie ktora razem powinnysmy stworzyc:
tj.np.
blueberry, laleczka, pola, haust, szmaragd, jagodka, malgorzatakr, gosia I bartek ..to tylka kilka z nas ktore podalam do przykladu I napewno kogos pominelam ale bez obrazy to taki przyklad tylko a nie lista :)
Dopiszcie nicki I wyslemy do moderatora..zawsze bedzie mozna potem edytowac tj dodac kogos albo usunac :)

Wiec brakuje mi jeszcze :-)aNilewe i Kopacz

Załączniki

• Wesołych Świąt Mamusie.jpg
    Wesołych Świąt Mamusie.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Jagodka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowia szczescia i zdrowego bobaska:-D
Torcik wyglada bardzo apetycznie.

My wczoraj bylismy na jarmarku swiatecznym. Moj wypil sobie grzane winko a ja w tym roku musialam sie zadowolic goraca czekolada. Na swieta jeszcze nic nie zaczelam robic hm no moze poza lista zakupow na jutro. Chce zeby wszystko bylo swiezutkie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry