reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Hej:-) ja z dzis w koncu z mezem bigosik zrobilismy,barszczyk ugotowalismy pierwszy raz hehe zobaczymy jak bedzie smakowac:-)

Laleczka witam w gronie wiecznie glodnych jak niema mdlosci...waga niestety poszla.w gore!!!

jagodka wszystkiego najlepszego w dniu urodzin spelnienia marzen! Zdrowka a po drodze kupe kasy:-)

kurcze wiecej niepamietam:p
ktos jutro wizytuje?:-)

Minisia woda po ogorkach kiszonych? Haha niezla ta zachcianka;-)

Pola mmmm pierogi :-) a co do zakupow to tez jakos szybkp sie na nich mecze...po godzinie marze zeby gdzies usiasc bo trpszke slabo sie robi a to dopiero poczatek:-\

mi mdlosci powoli mijaja :-) dzien sa dzien niema ale jest nadzieja:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hubson
xuser-online.png.pagespeed.ic.WHkX7drJiv.webp

Początkująca(y)
blue_rank_1.gif.pagespeed.ce.v2MYXKMggt.gif
Zarejestrowany12-2013SkądLangenbielauPostów16

[h=2]
xicon1.png.pagespeed.ic.gM80-KshHE.webp
Odp: Lipiec 2014[/h]
Laleczko, bardzo fajny pomysl mialas na poinformowanie rodziny o ciazy :)
Ja jeszcze nie mowilam i na razie, do usg prenatalnego nie bede mowic. Jak sie okaze, ze z dzieckiem ok, wtedy powiem.
Koziorozcem jestem bardzo upartym, czasem nie do wytrzymania ;) dobrze, ze moj maz taki spolegliwy troszke jest. A Ty jak dajesz rade ze swoim upartym mezem? ;)

He lata małżeństwa zrobiły swoje i różki mu trochę skróciłam:-D

oj podłogi to ja już dawno nie myłam.. mąż czasem przeleci mopem i styknie.

jagódka wszystkiego najlepszego!

ale weekend mi zleciał! jutro robie rybe w galarecie. taki mój eksperyment.

podziwiam was, te które macie siłę aby sprzątać. dobrze że ja wyjeżdżam na święta..okna mam takie że ledwo światło przechodzi...

pozdro!!

Hej:-) ja z dzis w koncu z mezem bigosik zrobilismy,barszczyk ugotowalismy pierwszy raz hehe zobaczymy jak bedzie smakowac:-)

Laleczka witam w gronie wiecznie glodnych jak niema mdlosci...waga niestety poszla.w gore!!!

jagodka wszystkiego najlepszego w dniu urodzin spelnienia marzen! Zdrowka a po drodze kupe kasy:-)

kurcze wiecej niepamietam:p
ktos jutro wizytuje?:-)
He he dobrze ze moja sie zepsuła i nie mam nowej to se wmawiam ze kg nie przybywa:-D tylko córa mi przypomina ze jakoś tak grubne a ja :szok: ze sie jej wydaje. Jak juz bedzie wątek zamkniety to wstawie fotke przed i po ihihih. Miłej nocki dla wszystkich ppapapap :-D

A ja sie ważę średnio co dwa dni i jak na razie waga stoi w miejscu. Brzuszek rośnie ale przytyłam moze z pol kg.

W mojej wadze wyczerpaly sie baterie killka lat temu i nie mialam czasu kupic nowych:cool2:
Waze sie tylko na wizycie u gina, zeby sie nadmiernie nie stresowac :cool2:
Ostatnio mialam +1

Kum no niestety tez posiadam takie okna haha...mozw jutro z mezem umyje jak wrocimy z zakupow:-)

Laleczka i minisia no ja rowniez mam 2 kg na plusie jak niewiecej!!!

Pola to fajnie masz z ta waga:-)

Hubson skoro nie zmieniasz rozm ubran znaczy ze waga ok :)
Pola ja ostatnio w pl restauracji zamowilam golabki :) robic sie nie chce zreszta sos zawsze wychodzi mi niezbyt to sobie zamowilam pyyycha byly. .:)

reklama
Ja mam tak jak kum ;)
Porzadki ograniczam sobie do minimum, w koncu stwierdzilam, ze ostatni raz w zyciu jestem w ciazy, a swiatecznych porzadkow przede mna jeszcze cale wieki, wiec odpuszczam sobie w tym roku :cool2: . Tym bardziej, prawie cale swieta spedze poza domem

Do góry