reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Minisia hahah, ja też tak zamotana jestem, baba w sklepie podaje mi kwotę a ja za 5 sekund znowu pytam ile, bo zapominam:-) Hcg mi się na mózg rzuca:-p

reklama
Ja tez jestem ciagle roztargniona. I chyba hcg mi sie tez na blednik rzuciło bo czesto zahaczam o framuge przechodząc przez otwór drzwiowy :)

Czesc dziewczynki:-) ale produkujecie :-D .Gratuluje wizyt i zdjec :tak: no minisia jak przeczytałam wymiary malucha to byłam w szoku :-D ze taki duzy. Ja tez juz po wizycie bąbel ma 5,5 cm i jest mega ruchliwy:-D Leżałam 30 min zanim go pomierzyła i zbadała przeziernosc ktora jest w porzadku. Termin przesunął mi sie na 04.07 i nastepna wizyta za miesiąc. Normalnie jestem tak ucieszona ze mogłabym góry przenosic:-D aaa i gin mi mówi ze coś tam miedzy nogami widzi :-D ale dokładnie dowiem sie na nastepnej wizycie. Widze ze Wy jestescie tak samo zakrecone jak jak ja hehe niezłe to jest. Zdjecie wrzuciłam na odpowiedni wątek. Buziaczki :rofl:

Ostatnia edycja:
Dziewczynki gratuluję udanych wizyt :D
Co do zakręcenia i zaników pamięci dopisuję się do klubu :D
Łapię się na tym, że zauważam u siebie rzeczy o których pisałyście już wcześniej jak ból brzucha przy kichaniu, ból krzyża, a nawet popuszczanie moczu... i chyba to mnie przeraża.

Co do opryszczki to ja polecam plastry compeed, choć nie wiem czy można je stosować w ciąży, ale nie powinny mieć nic co by szkodziło. Mi one zawsze pomagały i zabezpieczały przed rozpyleniem się opryszczki z ust..

anastazi wzajemnie najlepsze życzenia dla Ciebie i całej twojej rodzinki. Jedźcie bezpiecznie. I spędźcie piękne święta.

lusia7 czyli jedynym słowem szef zasugerował że zwolnienie to tylko ze względu na święta i ew. podroż do domu?

.jagódka ja też już zakupiłam Piccolo :D

MaMaMu w którym tyg w pierwszej ciąży wykryto tę wadę serca?

minisia a już sadziłam że taki duży dzidziuś, ale ponad 6cm to też ładnie. te 8cm to rozmiar worka owodniowego o ile się nie mylę.

Ja miałam kryzys dziś. Dlaczego niektórzy ludzie tak śmierdzą? Jak już wam pisałam pracuję w restauracji więc dużo rozmawiam z klientami. Dziś o mało nie biegłam do łazienki kilka razy bo ludzie zwyczajnie śmierdzą. O ile zawsze robiłam to na wdechu w takich przypadkach to dziś ledwo dałam radę ;/ Masakra jakaś..

Miłego wieczorku.

reklama
dziewczyny u mnie pada śnieg! stałam w oknie i cieszyłam się jak dziecko :blink: może jest szansa na białe święta?! <marzy>

Do góry