reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Lilla Bartek z kazdej drzemki wybudza sie z płaczem ale przytule go i przestaje...
Wy jesteście jednak maniacy filmowi. Twój mąż rano wstaje a chce mu sie oglądać. Szacun. Moj o 22 najdalej kima....

reklama
Ja jestem :-o

Dałam Hani mleczko, wstawiłam pranie i właśnie kończę /skończyłam jeść całą czekoladę :-o chyba jestem nienormalna:/ale chyba @ się zbliża bo plecy napi.talają

Jakoś spać mi się odechciało...

Dobry wieczór w ogóle

Wspolczuje katarków u dzieciaczków, biedactwa.zdrówka dla małych i dużych. Coś widzę ze chłopów dopadaja choróbska,boże uchwał;))

Tusia bo tacy lekarze/pediatrzy teraz są.oczywiście nie wszyscy ale diagnozę nie raz wystawia bez przeprowadzenia wywiadu czy zleceniu badań. Dobrze ze trafiliście wreszcie:)

I juz resztę zapomniałam, co i komu:(

Pranie czas rozwiesić

A ja na nocnej już od godziny... Sama...
Dziecię śpi od 19.30 a ja się obudziłam o 3 i oczy jak 5zł. Tylko kręcę się z boku na bok i słucham jak Małe oddycha.
Ostatnio lubię słuchać jak śpi.

Ja też ostatnio nie mogę zasnąć ze zmęczenia. Tak sobie myślę że przydało by się żeby ktoś wziął mnie na ręce i pobujał, dokładnie tak jak lulam malutkiego.

reklama
Pola mnie też takie myśli nachodzą ;-)
Dlaczego już 5??? Mogłaby być 24 i kilka godzin snu przede mną. Aaale niiie!

Agulam zaszalałaś na nocnej ;-) ale podłóg nie umyłaś ;-) :-D

Idę jeszcze przymknąć oko, może się uda???

Do góry