reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Mamo Bobasa patrzę i oczom nie wierzę jacy ludzie są głupi. Nawet mi się jakoś specjalnie nie wydaje żeby to tych ojców obeszło, za to społeczność Facebookowa pewnie ma fun. Jak dla mnie czysta głupota i dno.

Limonka Dziękuję, wszelkie wsparcie się przyda. Dzieciu w końcu śpi a ja mogę wypić poranną (?) kawę. Eh, niech to się już skończy.

Elifit miłego spaceru. My musimy wyjść jeszcze raz do apteki odebrać jeszcze jedną maść. A pogoda nie zachęca. U mnie wygląda tak jakby miało zaraz padać:banghead:

reklama
Piękna pogoda, pospalam z Z. 10.30-12, zjadła kaszkę, teraz się bawi a ja odciągam. Pogoda piękna wiec zaraz na spacer idziemy.
Mąż mimo że miał do 14 wrócić ma więcej pracy i nie wraca. Jestem tak wciekla ze nie czekałam na wyjaśnienia tylko powiedziałam "papa".

Sprzedałam kombinezon za ponad połowę tego co za niego zapłaciłam. Myślę, że spoko wynik:D
Pani była z córką, młodszą od Szymka o dwa tygodnie, ale różnica ogromna, na oko ze dwa miesiące. Pani też wyjść z podziwu nie mogła. Także to tak a propos tego że dzieci są różne i nie ma co porównywać.
Szymek boi się innych dzieci. Zawsze z zainteresowaniem je obserwuje ale najlepiej z daleka. Ostatnio była koleżanka z czternastomiesięczną córką. Szymek tak się wkurzał jak koło niego biegała, że w końcu złapał ją za nogę. Dziewczynka Bach o ziemię. Co dziwne pierwsze zaczęło płakać moje dziecko. No żeby nie było, że on coś zrobił, przecież on jest grzeczny.
Heh ta, wredny po mamusi:p

Małgorzatkar dziękuję za myśl. Nie wiem czemu wcześniej na to nie wpadłam. U mnie brata raczej nie będzie, ale nie ma się też co oszukiwać, że szybko się tego pozbędę. :banghead:

Co tu dziś tak spokojnie? Czyżby wszystkie miały jakieś pasjonujące plany weekendowe oprócz mnie?

Ostatnia edycja:
Tusia - ja walcze z terrorem
Malgo - mam worki prozniowe. Rozwazalam taka opcje. Te fajne zachowam, reszte sprzedam. Tak czy siak musze do tego zajrzec ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór :-)

Widać, że weekend i wszystkie gdzieś wybyły ;-)

My dziś pracownię artystyczną otworzyliśmy w domu i robimy 6 laurek na dzień babci i dziadka :-) Miało być 5, ale Mati na cmentarz też chce zanieść, więc będzie 6 :blink:

Ja gromadzę ciuszki na strychu - dziewczęce oddaję siostrze. Ona jeszcze 1 dziecko ma w planach :-D

Do góry