reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Witam
Melduję,że żyję choć było ciężko. W pracy jestem obecna ale jakby mnie nie było ;-)
W domu szpital polowy. Wczoraj noc od 2 na nogach bo dzieciaki rozłożyło. Starsze z antybiotykiem. Dziś lepiej;-)

Makota , zmień pediatrę.

Body jak Elifit, do czasu noszenia pieuchy. Latem mogą być bluzeczki, ale jako warstwa pod coś w chłodniejsze dni zdecydowanie lepsze.

Nocnik od 1,5-2 lat.
Myślę,że dla nas najbardziej realne bliżej 2, bo i sezon letni najlepszy jest.
Można niby próbować wcześniej ale dziecko jeszcze nie będzie świadomie wołać.
Moja córka jak nauczyła się siedzieć ,posadzona na nocnik robiła siusiu. Ale jak nauczyła się chodzić nie chciała usiedzieć ani minuty.:no:

Koleżanki w pracy powitały mnie okrzykiem "ale ty chuda jesteś ". Warto było wrócić ;-):tak::-)

Katka Przepraszam dopiero teraz jej teraz.

Dzień dobry:) Kto dziś robi kawę?

Katka bracia bliźniacy? Miłego wypadu życzę:)

Lilla z długiej nie umiem odłożyć. Z kółkowej bez problemu podtrzymuje dziecia za dupkę, luzuje chustę i już;)
Jak masz problem wyjąć dziecko to nachyl się nad łóżkiem położ małą a sama wyjdź.
Nie wiem na ile to z sensem napisałam, bo jestem przed kawą:what:
Wierzę w ciebie:thumbup:

Mika najlepsze powitanie Ever:eek::sly::thumbup:

Tusiaczku tak bliźniaków mój mąż ma. Jeszcze się z domu nie ruszyliśmy... Mąż z podłogą walczy... Się uwziął...

Nocnik - u nas nie cieszył się entuzjazmem bo Natalka wolała na kibelek od razu.

Elifit wzięłam tabsa, czekam czy coś pomoże.

Mika - to miło tak usłyszeć :-)
Mnie zostało z 16 kg do zrzucenia... Ale już jest normalniejsza liczba na wadze, więc jest dla mnie nadzieja :-D

Dzien dobry,
Nie wyspalam sie,ale nie bede narzekac:-)
Wczoraj wieczorem kolezanka podeslala mi profil na fb. https://m.facebook.com/profile.php?id=1424451354465664
Jestem nim tak zaskoczona,ze to jest wedlug mnie przegiecie na maksa! Samotne matki wysylaja tam zdjecia swoich dzieci. No i pisze.. Np. Nikola, lat 3, mamusia bardzo kocha, tatus wolal imprezowac i zoatawil nas gdy miala 2 m-ce, albo tatus zostawil nas gdy dowiedzial sie o ciazy.. Yy sorry, jest wiele innych sposobow na "ukaranie" ojca niz wykorzystywanie do tego swojego dziecka.. Czy mi sie tak tylko wydaje?? Czy ja juz nie znam sie na tym swiecie?? Ehh
Milego dnia, ide dalej sprzatac!

Helol,

Graza gratuluję kupy :)
Makota, tusia usmiałam się z waszej wczorajszzej rozmowy :D
Mamo b jak dla mnie przesada takie coś,:/
Katka ja też chcę kroplówkę z kawą.
Tusia powodzenia w walce zebolami :)
Mika zdrówka :)

Jula spi, ale za 5 min pewnie wstanie, wieć syzbkpo dziergam. Nocka ok, ale wstwać tak mi się nie chciało i nieprzytomna jestem, choc z kazdą minutą jest lepiej :) Dziś leniwy dzień, nie odę na spacer bo zimno. Dzisiaj śnieg padał przez 5 min i taka drobizna ze nic nie widac hehe. Zima w anglii. Czizas nawet 5 min nie minęło :/ Idę do buły :)

reklama
Mamob tp jest jakby grupa wsparcia dla samotnych matek ale z drugim dnem. Szkoda jeszcze że nie ujawnią personalii ojca żeby go baby zlinczowały :/ nie podoba mi się takie coś ale to tylko moje zdanie.

U nas ładne słońce zaraz na spacer.
Trochę mi się humor popsuł przez m

Do góry