reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Sokoja ja mam! Ale kostkarka w zamrażarce i obrotowa wymiata!
Ns tą w drzwiach szkoda mi było miejsca. U mnie lodówka może być pusta ale na drzwiach zawsze pełno ;)

jakiej firmy? możesz podać typ? już mnie mdli od ogladania i porównywania i wolę coś sprawdzonego.

U nas pierwsza około 20-40 min, potem taka kolo 2 godz, a jeśli jest krótsza, to jeszcze jedna tak z 15 min kolo 17:30-18

u nas dokładnie tak samo z tym, że coraz częściej jest ta druga też 40 minutowa. Więc wychodzi 3 x po średnio 30 minut.

Pola witamy ;-)

Pola ja często o Tobie myślałam, jak laktacja ustabilizowała się?

my kątem u rodziców jak będziemy przeprowadzać się na swoje śmieci to poszukamy Mż piszczy że chce kostki lodu na wyciągniecie ręki . Jak coś macie sprawdzonego to podajcie, zawsze się przyda sprawdzona opinia.

Graza, moja laktacja niby ustabilizowana od dawna, ale ciągle mam problem z jedną piersią tzn raz na jakiś czas robi mi się guz, gorączka i mega ból. Po intensywnym masowaniu (robi to mąż bo sama nie jestem w stanie dotknąć piersi) z reguły przechodzi. Ta pierś jest już taka wrażliwa że czasem wystarczy że mały mnie lekko kopnie i już zastój gotowy.

oooo tą też miałam na uwadze! Powiedz mi czy jest głośna? Mam salon połączony z kuchnią i nie chciałabym, żeby mi zagłuszała życie. I czy do niej musi byc podłączenie wody z kranu czy jak działa ta kostkarka?

Hej Pola:)
Dobrze, ze juz wracasz do zdrowia. Co do pytania czy Laura siedzi, hmm mam wrazenie ze non stop je slysze. Albo czy juz raczkuje, taaaaaakk jezdzi juz na rowerze:-# :-D

Ide spac, dobranoc i spokojnej nocy!

reklama
oooo tą też miałam na uwadze! Powiedz mi czy jest głośna? Mam salon połączony z kuchnią i nie chciałabym, żeby mi zagłuszała życie. I czy do niej musi byc podłączenie wody z kranu czy jak działa ta kostkarka?

Jeśli śpisz w salonie to może wkurzać.
Ja ją mam kilka miesięcy i już nie zwracam na nią uwagi ale fakt że często chodzi i to mnie wkurzało. TV powinien zagłuszyć.

Kostkarka jest wyjmowana z zamrażarki. Nalewasz wody do niej i po 15 min obracasz i wylatuje lód do pojemnika pod nią.
Ma dużą zamrażarke i jest pojemna. Ma też komorę świeżości na wędliny itp. Mąż długo szukał idealnej i wiesz co? Nie ma takiej ;) ;)

Do góry