U
użytkownik 902
Gość
Jagódka, na pierwszy raz możesz sama przygotować roztwór soli fizjologicznej (przegotowana woda+sól) i wlać do buteleczki z dziobkiem lub do jakiegoś imbryczka tak aby mozna było wlać do dziurki w nosie.
Zobaczysz jak sie bedziesz po tym czuła. Mysle ze po pierwszym razie juz poczujesz ulgę. Ten zabieg mozna wykonywać tak czesto jak czesto masz potrzebę, nawet kilka razy dziennie (zwlaszcza na poczatku).
.
Dzięki, kupiłam jednak ten apteczny zestaw, nie będę kombinować, bo nawet nie miałabym czym tej wody do nosa wlać;-) Oby tylko szybko przeszło i pomogło, bo zwariuję
Tynka ja różne rzeczy kupowałam co roku, kobietom głównie kosmetyki - robiłam takie zestawy: np. maseczka do twarzy pastylki do kąpieli i jakiś świąteczny drobiazg, niby nic, ale dla każdego coś pod choinką było. W tamtym roku namalowałam wszystkim obrazy. W tym nie mam nic, ale odpuszczamy sobie prezenty, była taka umowa i się jej trzymamy, więc mam problem z głowy, tylko dzieciom się kupi prezenty - już wiem co, tylko trzeba kupić.